A_dam 27.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam!Siedzę i kombinuję ze stropem teriva. "Układam" na murach belki, rozmieszczam żebra rozdzielcze, liczę potrzebną ilość pustaków stropowych i kształtek zewnętrznych i wewnętrznych. I tak sobie dumam, że najlepiej by mi to wszystko zagrało jak mógłbym skrócić belki, które są w sprzedaży (długość belki "skacze" co 20 cm). Nie wiem, czy tak można. Z nikim tego nie konsultowałem, nie szukałem też tematów podobnych tu na forum. Może ktoś skracał tak te belki stropowe? Wolno/można? Chyba tak.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nie ma żadnego problemu,u nas też przycinali na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 28.09.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Śliczne dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts