Kasiorek 28.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Miałam okazję zobaczyć tylko jeden odcinek, rewelacyjny. Zupełnie nie wiem dlaczego nie zapisałam sobie receptur, buuumoż ktoś jeszcze ogladał i może sie podzielić przepsami na mikstury które tam powstają.Sczególnie interesuje mnie receptura na piling z soli morskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kasiorku - powtórki programów od odcinka 1 od 14 paxdziernika a tu receptury http://growyourowndrugs.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dziękję ślicznie, teraz już nie przegapię świetne rzeczy tam powstają, mam jeszcze ochotę na te pastylki na gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts