sewerynslowi 28.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jaki wynik EP i EK otrzymaliście na świadectwie energetycznym?jakie macie roczne przewidywane zapotrzebowanie na energię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A to świadectwo to robiłeś rzetelnie czy kupiłeś na Allegro ? Bo to jest "spiritus sanctus" Same wyniki to sobie można w .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 28.09.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 rzetelnie, u nas nadzór z tego co wiem to dokładnie sprawdza te świadectwa, więc zakup z allegro i oszczędność kilku złotych nie wchodziła w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 rzetelnie, u nas nadzór z tego co wiem to dokładnie sprawdza te świadectwa, więc zakup z allegro i oszczędność kilku złotych nie wchodziła w grę ciekawe jak to sprawdzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Biorą swojego speca, jedzie na budowę i robi kontrświadectwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 28.09.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie mam pojęcia, kierownik budowy tak mi powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A to on załatwiał speca od świadectw czy sam załatwiałeś ? Pytam, bo nie wiem czy nie przepłaciłeś. Znakomita większość kupuje te świadectwa na Allegro za 300 - 400 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 28.09.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie przepłaciłem chciałem się zorientować jakie ludzie dostają wyniki, a temat zszedł kompletnie na inną drogę - na prostą, że świadectwa to zupełnie niepotrzebne wytwory polskich ustawodawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jezeli wyszlo tobie ponizej 150 (o ile dobrze pamietam) to sie zmiesciles w normie.A mysle, ze zmiesciles sie napewno pod warunkiek ze bylo zrobione rzetelnie, wiec ewentualnej kontorli nie powinienes sie obawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 wyniki to sciema placile za cert i wyszlo OK. bart i jego znajomy w ramach studiow podyplomowych zrobili i wyszlo calkiem inaczej zarowno jednemu jak i drugiemu - tez bylo OK No ale czego wymagac za 300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts