butterfly13875 21.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja nie wierze i sie z tego ciesze ) problem mniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznaniakFS 30.04.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kolejne comiesięczne "Spotkanie z Feng Shui" w Domu Kultury "Pod Lipami" (osiedle Pod Lipami) w Poznaniu odbędzie się 8 maja (piątek) 2009 roku o godz. 18.00. Temat spotkania "Romanse i Feng Shui !". Z a p r a s z a m y ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.07.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 PoznaniakuFS, myślę że Twoje zbyt częste apele o uczestnictwo w spotkaniach w realu przegoniły stąd wirtualnych miłośników Feng Shui... Ze swej strony proszę, byś przestał traktować FM jak tubę propagandową. Zgoda? Ludkowie, wracajcie i Wy doradcy Feng Shui, rzecz jasna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dcostagnac 21.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Słoneczko, to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... myślę, że gdyby temat był aktywny to i odpowiedzi by się pojawiały. jak nie ma, to nie ma. Pozostaje forma aktywnego uczestnictwa zarówno w samym forum jak i spotkaniach w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Słoneczko' date=' to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... [/quote'] Bardzo Cię przepraszam, ale jakie korzyści mają forumowicze z tych notorycznych ogłoszeń? Spotkania odbywają się w Poznaniu, więc może lepsze miejsce na te komunikaty jest w wątku lokalnym, poznańskim? Gdybyż jeszcze były jakiegoś rodzaju sprawozdania z omawiania ciekawszych spraw (o co niejednokrotnie prosiłam), można by to naganianie zrozumieć. Aha, prosiłabym o Twoją wersję formy zwrócenia się do PoznaniakaFS, aby była "na miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Słoneczko' date=' to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... [/quote'] Bardzo Cię przepraszam, ale jakie korzyści mają forumowicze z tych notorycznych ogłoszeń? Spotkania odbywają się w Poznaniu, więc może lepsze miejsce na te komunikaty jest w wątku lokalnym, poznańskim? Gdybyż jeszcze były jakiegoś rodzaju sprawozdania z omawiania ciekawszych spraw (o co niejednokrotnie prosiłam), można by to naganianie zrozumieć. Też kilka razy prosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dcostagnac 21.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ciach Aha, prosiłabym o Twoją wersję formy zwrócenia się do PoznaniakaFS, aby była "na miejscu" ależ proszę bardzo, może PW by wystarczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ależ proszę bardzo, może PW by wystarczyło? Chciałam tego uniknąć, bo mogłabym napisać coś bardziej "nie na miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznaniakFS 26.08.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kolejne "Spotkanie z Feng Shui" w Domu Kultury "Pod Lipami" (osiedle Pod Lipami) w Poznaniu odbędzie się 4 września (piątek) 2009 roku o godz. 18.00. Temat spotkania "Feng Shui - fałsze i prawdy !" . Z a p r a s z a m ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznaniakFS 28.09.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kolejne "Spotkanie z Feng Shui" w Domu Kultury "Pod Lipami" (osiedle Pod Lipami) w Poznaniu odbędzie się 2 października (piątek) 2009 roku o godz. 18.00. Temat spotkania "Feng Shui - 3 Szczęścia - 3 Reguły !" . Z a p r a s z a m ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts