Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Słoneczko, to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... :wink:

myślę, że gdyby temat był aktywny to i odpowiedzi by się pojawiały.

jak nie ma, to nie ma. Pozostaje forma aktywnego uczestnictwa zarówno w samym forum jak i spotkaniach w realu.

Słoneczko' date=' to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... :wink:[/quote']

Bardzo Cię przepraszam, ale jakie korzyści mają forumowicze z tych notorycznych ogłoszeń? Spotkania odbywają się w Poznaniu, więc może lepsze miejsce na te komunikaty jest w wątku lokalnym, poznańskim?

Gdybyż jeszcze były jakiegoś rodzaju sprawozdania z omawiania ciekawszych spraw (o co niejednokrotnie prosiłam), można by to naganianie zrozumieć.

Aha, prosiłabym o Twoją wersję formy zwrócenia się do PoznaniakaFS, aby była "na miejscu" ;)

Słoneczko' date=' to dobrze że odświeżasz wątek. Teraz sezon wakacyjny więc i ruch mniejszy ale ci się chwali, choć forma może trochę nie na miejscu ... :wink:[/quote']

Bardzo Cię przepraszam, ale jakie korzyści mają forumowicze z tych notorycznych ogłoszeń? Spotkania odbywają się w Poznaniu, więc może lepsze miejsce na te komunikaty jest w wątku lokalnym, poznańskim?

Gdybyż jeszcze były jakiegoś rodzaju sprawozdania z omawiania ciekawszych spraw (o co niejednokrotnie prosiłam), można by to naganianie zrozumieć.

Też kilka razy prosiłam :-?

• 1 month później...
  • 1 month później...