dorota.dlugolecka 28.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witamczy ktoś może mi powiedzieć czy istnieja jakieś przepisy , jakiś tryb nadzwyczajny,na przyśpieszenie wydania decyzji o warunkach zabudowy dla budynku który trzeba szybko odbudować ponieważ piętro spłonęło w pożarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a ekspertyzę masz, że w ogóle można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.dlugolecka 28.09.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 tak, można... chodzi tylko o to żeby szybko urząd wydał decyzję o warunkach zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.dlugolecka 28.09.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 słyszałam, że istnieją jakieś specjalne udogodnienia dla pogorzelców ale niestety nie mogę znaleźć a w urzedzie niestety też się nie dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts