akapap 28.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam, czy w przypadku drewnianej stolarki należy ogrzewać budynek. Mój KB wspomniał, że nawet jeśli nie wykonam mokrych prac (tynki, wylewki) to i tak powinno się utrzymywać dodatnią temperaturę wewnątrz budynku z uwagi na drewniane okna. Coś mi się to nie widzi. Przecież po zewnętrznej stronie okna są narażone na UV, temp, śnieg, wilgoć itp. i nic im się przecież nie powinno dziać. Co Wy na to? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 bo jak jest zimno i nikogo nie ma, to znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dziac sie nic nie powinno u mnie jedna zime juz maja za soba a szykuje sie druga wazne zeby mokre prace wykonywac w takich terminach ktore zapewnia maksymalnie szybki czas schniecia tynkow czy czegos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts