rogbog 28.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam Za niecały miesiąc będziemy z mężem obchodzić srebrne wesele Szykujemy małe przyjęcie dla najbliższej rodziny,w domu. Miało być najpierw w lokalu,ale stwierdziliśmy że nasz nowy dom będzie duzo lepszym miejscem Przecież jest to nasze jedno z największych osiagnieć w naszym wspólnym życiu.Największe osiągniecie to czywiscie to dwie wspaniałe córki !!! Wszystko fajnie ale ja mam spory problem Nie wiem jaki prezent z tej okazji kupić mężowi... Może Wy mi cos podpowiecie.. Mąz bardzo lubi ksiażki, głównie historyczne.Interesuje się żywo polityką.... Lubi oglądać polskie filmy,niekoniecznie te najmłodsze.Pasją jest zeglarstwo-ale ma to coraz mniej czasu.. Proszę, może jesteście już po takich uroczystościach, pomóżcie w wyborze prezentu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 28.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Może jakiś ładny obraz z żaglówką?? Nie wiem... tak pomyslalem, skoro lubi zeglowac, a czasu nie ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.09.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A moze to ze nie ma czasu to tylko wymowka, a nie zegluje bo nie ma na czym Moze by mu w prezecie zaglowke, chociaz taka mniejsza kupic za nim podrozeja A i ty bedziesz wtedy miala troche czasu od niego jak wyplynie na "szerokie wody". A tak powaznie to chyba po tych latach znasz go na tyle i wiesz o czym jeszcze marzy, co by bardzo chcial miec, a na co ty mozesz sobie pozwolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.09.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Poszperaj w zdjęciach 20-30 kilo temu ( nawet te cz-b.) z wakacji, z żaglami, zrób duże powiększenie ( min. A3 ), daj za szkło. Na bank się ucieszy. Gratulki za te wasze "sreberka" 3mać dalej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Może tak jakiś fajny zegarek, coby Wasz czas w nowym domu szczęśliwie odmierzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.09.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzięki za Wasze podpowiedzi , każda bardzo ciekawa Bardzo podoba mi się pomysł ze zdjęciem ,obrazem-na swoje imieniny dostał piękny portret żeglarza, to i zagłówka by się przydała Co do zegara-ka to na rękę już posiada, natomiast swego czasu zanim się wprowadziliśmy mąż chial zakupić, duży stojący zegar..ale jakoś się to rozeszło. No to mam nad czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts