Gość Mundi 20.12.2003 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Dajcie znać jak Legalett grzeje Wasz domek. Buduję właśnie w tym systemie i spotkałem się z różnymi opiniami. Mam też zintegrowany Legalet z DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 20.12.2003 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Witam, ale najpierw ustalmy fakty: masz już DGP czy dopiero budujesz Legalett ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mundi 20.12.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Dzięki za odzew. Budynek mam w fazie budowania, ale z góry założyłem zintegrować Legalet z DGP i tak też są już zrobione przejścia w stropie itd. Problem wynikł gdy natrafiłem na negatywne opinie o takim właśnie zintegrowaniu, że jedno z drugim nie chce dobrze współpracować. I właśnie szukam opini na ten temat jak to sprawdza się w praktyce. Też wybudowałeś dom na Legalecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mundi 20.12.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Zapomniałem dodać - budynek jest już w fazie ścian szczytowych i z utensknieniem czekam aż moja ekipa budowlana ga zadaszy. Pozdrowienia z południa Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Zapomniałem dodać - budynek jest już w fazie ścian szczytowych i czekam aż moja ekipa budowlana go zadaszy. Pozdrowienia z południa Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts