akukuuu 04.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ups zdublowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 04.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ona_lewkonia a wrzucisz fotki, przyznam, że tez już mam dosyć szukania i prawie jestem na nie zdecydowana. Postaram się wrzucić wieczorkiem, chociaż baterie jeszcze nie są zamontowane, i nie wiem czy tak na 'leżąco' będzie jakiś efekt. W dostawie oprócz rysunków technicznych nie było nic więcej i na daremne szukać mi było made in..., więc być może to i chińszczyzna. No trudno, jakoś to przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 04.12.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Też mi się wydaje że to chińszczyzna (nawet pytałam sprzedawcę ale odpowiedzi nie uzyskałam : W rozmowie ze mną sprzedawca przyznał się do chińskiego pochodzenia Kohlmana stwierdził ,że hansgrohe też produkuje w Azji .Początkowo zainteresowany byłem tą armaturą ale wystarczyła wizyta w Castoramie żeby się z tego wyleczyć.Baterii o podobnym design-ie jest cała masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestisz 04.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Też mi się wydaje że to chińszczyzna (nawet pytałam sprzedawcę ale odpowiedzi nie uzyskałam : W rozmowie ze mną sprzedawca przyznał się do chińskiego pochodzenia Kohlmana stwierdził ,że hansgrohe też produkuje w Azji .Początkowo zainteresowany byłem tą armaturą ale wystarczyła wizyta w Castoramie żeby się z tego wyleczyć.Baterii o podobnym design-ie jest cała masa Podaj chociaż jeden przykład. Jeżeli chodzi o słuchawkę to też się dziwiłem dlaczego ta z zestawu na wannowego 4 otworowego jest ciężka i nie ma żadnych wstawek a ta dokupiona osobno na 130zł jest lekka i ma wspomnianą plastikową wstawkę. Tak jest ale u mnie obie działają bardzo fajnie i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 04.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Też mi się wydaje że to chińszczyzna (nawet pytałam sprzedawcę ale odpowiedzi nie uzyskałam : W rozmowie ze mną sprzedawca przyznał się do chińskiego pochodzenia Kohlmana stwierdził ,że hansgrohe też produkuje w Azji .Początkowo zainteresowany byłem tą armaturą ale wystarczyła wizyta w Castoramie żeby się z tego wyleczyć.Baterii o podobnym design-ie jest cała masa Podaj chociaż jeden przykład. . http://deante.pl/baterie_lazienkowe_jednouchwytowe_kubistyczne_cubic.xhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 04.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zdjęcie robione wieczorem z lampą, trochę trudno było uchwycić tak by w chromie nic się nie odbijało. Co nieco jednak widać.http://images36.fotosik.pl/121/a7a13a7dbcaa01a5.jpg http://www.allegro.pl/item835091798_bateria_wannowa_4_otworowa_axis_qb244_kohlman.html link do lepszych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Też mi się wydaje że to chińszczyzna (nawet pytałam sprzedawcę ale odpowiedzi nie uzyskałam : W rozmowie ze mną sprzedawca przyznał się do chińskiego pochodzenia Kohlmana stwierdził ,że hansgrohe też produkuje w Azji .Początkowo zainteresowany byłem tą armaturą ale wystarczyła wizyta w Castoramie żeby się z tego wyleczyć.Baterii o podobnym design-ie jest cała masa Hmm w castoramie to u nas same tandety są ,takie co 10 lat temu były modne .Chyba że u nas jakaś ta castorama zacofana . Niby modeli baterii jest dużo,ale akurat takiego kształtu jak z kohlman to nie umię znaleź . Jak ktoś znajdzie niech da link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hmm znalazłam podobne z VILBACH VILBACH QUADR S O taka: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1209/min_vilbachquadros549zlf014.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1209/min_quadro_24_01_85_bigb915e.jpg Cenowo tak samo jak Kohlman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 05.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ten Vilbach i ten Kohlman to jedna banda "najwyższej jakości mosiądz i nieskazitelny chrom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 14.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czy ktoś ma deszczownice Kohlman i może polecić. Czy lepiej doplacić i kupić coś bardziej sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Preze 21.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Czy właściciele baterii Kohlmana mogliby się wypowiedzieć jak się teraz sprawują po pewnym czasie? Proszę o wszelkie uwagi dotyczące ich użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 22.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jako, że popełniłam zakup baterii kohlman 'pochwalę się' jak wyglądają u mniehttp://images45.fotosik.pl/264/103612e93e48636b.jpghttp://images46.fotosik.pl/263/ac350e2eb7accc20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ''popełniłam'' czyli uważasz ten zakup za błąd???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xanka 22.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Preze$ u mnie nadal działają bez zarzutu I łatwo się czyszczą. Tylko dotknęłam niechcący baterii, płynem do usuwania fug i została plamka ale to już sama jestem sobie wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Preze 22.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za informacje, chyba też się na nie skusimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 23.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ''popełniłam'' czyli uważasz ten zakup za błąd???? . Popełniłam czyli kupiłam. I łatwo się czyszczą Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 24.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Baterie już sa użytkowane i sprawują się genialnie. Może nie są to najtansze baterie ale z takim designem nie znalazłe mnigdize. Wszyscy odwiedzający nas zwracają uwage na deszczownice i baterię kohlmana. Jeśli ktoś chce przesle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.02.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A czy baterie Vilbach to tego samego producenta są???bo też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kepoh 31.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, czy ktoś z użytkowników baterii Kohlman i innej armatury tejże firmy, może napisać, jak sprawują się teraz, po kilku miesiącach użytkowania? Jakieś problemy? Szykuję się do zakupu baterii podtynkowej i deszczownicy i chciałbym wiedzieć, jak to wygląda teraz z ich jakością/awaryjnością.Niby 5 lat gwarancji, ale od firmy o której nie wiele kto słyszał i nikt nie ma pewności, że za rok ta gwarancja będzie jeszcze honorowana... Warto ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esor 13.06.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Podnoszę. Kusi mnie zakup baterii tej firmy, ale ciężko o opinie, brak strony producenta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts