Brysia8 16.05.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Ja też zdecydowałam się na zakup baterii do łazienek, wybrałam serię excellent, w tej chwili są montowane Na pierwszy rzut oka wykonanie świetne, są diabelnie ciężkie. Kiedyś dam znać jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omaral 26.06.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Odświeżę trochę stary wątek. Mam zamiar kupić mieszacz podtynkowy z trzema wyjściami firmy Kohlman z seri Foxal oraz baterię zlewową. Ktoś jest obecnie coś w stanie więcej powiedzieć na temat produktów tej firmy?W wątku tym są informacje z przed jakiegoś czasu o dobrej jakości - czy ta jakość dalej się utrzymuje? Jak się ta produkty sprawują po kilku latach użytkowania? Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WAR. 03.12.2024 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Witam, czy po dłuższym czasie użytkowania polecacie baterie podtynkowe Kolman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts