magi 20.12.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Świetny pomysł. Poradnik dla początkujących czyli kogoś takiego jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 02.01.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Ja również uważam że to świetny pomysł na taki blok tematyczny, bo planuje wystartować z budową na wiosnę, a wiedzy fachowej nigdy za mało. Jednym słowem dopasowało nam - wiosennym budowniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 a ten elementarz to w ktorym numerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.01.2004 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 1/2004 Nie wierzę, że prawie nikomu nie podoba się ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.01.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Podoba się. Tylko jest to tak oczywiste, że się podoba, że nikomu nie chce się ust otworzyć... Gdyby było negatywne, to by setka postów była. Rzadko chwalimy, częściej krytykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.01.2004 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Trochę się rozczarowałam. Pierwszy numer był o ogrzewaniu domu a drugi jak wybrać projekt. Przecież najpierw wybiera się działkę i projekt a potem materiał na ściany, dach, ogrzewanie itp. A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 24.01.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Murator 2/2004r str. 26: "Czy można zastosować inne materiały niż wymienione w projekcie ?" Cytuję:"Najłatwiej zmienić:- Ścianę trójwarstwową na dwuwarstwową[...]Najtrudniej zmienić:- Ścianę trójwarstwową na dwuwarstwową (trzeba wprowadzić zmiany w projekcie konstrukcji)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesztka 28.01.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Pomysł świetny, ale wg mnie potraktowany trochę zdawkowo. Po lekturze pozostało mi wiele pytań bez odpowiedzi. Jednak nie można oczekiwać od elementarza, że będzie zbiorem wiedzy wszelkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazb 02.02.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 niby tak ..ale nie są zdecydowani co do stopnia łatwości zmiany ściany z 3 na 2 warstwy (ostatnia porada w 2 ) !!! do poprawki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 08.04.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Zawsze lubię poczytać muratora i pomysł z tym poradnikiem mi się podoba... Ale jak już się człowiek zaczyna wgłębiać, to okazuje się, że są to trochę zdawkowe informacje... /np. w wątku o stropach - strop żelbetowy - parę zdań dosłownie, bez wyjaśnienia podstawowych kestii, które pojawiają się w projekcie, np. sposób zbrojenia, jakość betonu, stemplowanie, itp./ Panowie z redakcji! Dorzućcie jeszcze ze 4 strony do poradnika w każdym numerze i będzie lepiej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts