cziczu 29.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam czy ktoś budował domek z MG projekt D05 z garażem, nie mogę znaleść a domek ma ciekawy rzut, gdyby jeszcze można wygospodarować 2 pokoiki na górze,proszę o pomoc w znalezieniu jakiś fotek z realizacji http://www.mgprojekt.com.pl/domki/d05g/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taylor1 05.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeszukałam wszystkie fora swego czasu, albo nikt nie buduje tego domu, albo tu nie zagląda:(Też uważam, że ma świetny układ- pokoje przyzwoitej wielkości, pomieszczenia gospodarcze.Czy można zrobić pokoje na górze nie wiem, ale wiem na pewno, że jak się wszystko dobrze ułoży będziemy budować na wiosnę D05. Aktualnie czekamy na już zamówiony projekt.Nasz nadzorca budowlany potwierdził, że dom jest funkcjonalny i ekonomicznypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts