Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIĘ SWOIMI BATERIAMI I ZLEWEM W KUCHNI !!!

siwa216

Recommended Posts

Moje pytanie dotyczy baterii w kuchni, mianowicie chodzi mi o to jakie macie baterie w kuchni, takie podokienne. Chodzi mi o takie żeby mozna było otworzyć swobodnie okno (do mycia np). Jakich firm są takie baterie?

Pokażcie swoje zdjęcia może nawet wraz ze zlewem (poniewaz też jeszcze nie wiem jaki bedzie - dokładnie).

Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia i za podpowiedzi.

Pozdrawiam

http://kwcamerica.com/products.php?app=kitchen

Bateria o nazwie Eve.

Akurat u mnie sie dobrze okno otwiera:)) ale chyba szkoda kasy na takie bajery, bo podświetlenie sobie włączam jak jestem sama:))wiec bardzo sporadycznie:))przypal tak przy innych .....mam nadzieje,ze wiesz o co chodzi:))

Pozdrawiam:)) :D i co złego to nie ja:)

Witam

I tą baterię tak troszeczkę podnosi się do góry i wtedy ona "wychodzi" i można połozyć obok, tak taka jest? Bo ja szukam dokładnie takiej , tą o której piszesz to już oglądałam w internecie,tylko nie byłam pewna czy to taka jakiej szukam.

A czy mogłabym prosić o twoje zdjęcie?

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Ja muszę niestety do jutra zamówić i tez mam taką nadzieję!

Ogładałam je na zywo, są białe, jednolite, jednakże ta biel nie jest snieżnobiała.

w sklepie topmarket są wymienione dwa odrębne kolory: biały i kryształowobiały. Ale na stronie blanco nie ma takiego koloru, więc nie wiem czy to ściema, czy na blanco takiego koloru nie zamieścili.

morfeusz1 - biały i kryształowobiały są, ale w ceramice Blanco, w Silgranicie jest tylko i wyłącznie biały.

W żadnym z granitów nie znajdzie sie czysto białego. A biel w Blanco jest wg mnie najbielsza. Później Teka ma dość "białą" biel i Alveus (w miarę jednolitą, ale już bardziej na krem). Reszta ma raczej kremowe lub szarawe te biele, i to zazwyczaj z dużą ilością różnych widocznych drobinek.

Jednolitą biel, bez kropek itp można zakupić tylko w ceramice.

morfeusz1 - biały i kryształowobiały są, ale w ceramice Blanco, w Silgranicie jest tylko i wyłącznie biały.

W żadnym z granitów nie znajdzie sie czysto białego. A biel w Blanco jest wg mnie najbielsza. Później Teka ma dość "białą" biel i Alveus (w miarę jednolitą, ale już bardziej na krem). Reszta ma raczej kremowe lub szarawe te biele, i to zazwyczaj z dużą ilością różnych widocznych drobinek.

Jednolitą biel, bez kropek itp można zakupić tylko w ceramice.

dzięki za wyjasnienie :wink: mam nadzieję, że ten w silgranicie będzie wystarczająco biały :D