siwa216 29.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Moje pytanie dotyczy baterii w kuchni, mianowicie chodzi mi o to jakie macie baterie w kuchni, takie podokienne. Chodzi mi o takie żeby mozna było otworzyć swobodnie okno (do mycia np). Jakich firm są takie baterie?Pokażcie swoje zdjęcia może nawet wraz ze zlewem (poniewaz też jeszcze nie wiem jaki bedzie - dokładnie). Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia i za podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 30.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zlew i bateria BLANCO. bateria zwykła, umieszczoan w rogu zlewu. okno otwiera sie w 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 01.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 http://images42.fotosik.pl/120/34c1b3f00af714cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 05.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 http://images42.fotosik.pl/120/34c1b3f00af714cd.jpg Jakiej firmy i jaki model masz tą baterię? I co dobrze sie sprawuje pod oknem, bez problemu sie otwiera okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 06.10.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 http://kwcamerica.com/products.php?app=kitchen Bateria o nazwie Eve. Akurat u mnie sie dobrze okno otwiera:)) ale chyba szkoda kasy na takie bajery, bo podświetlenie sobie włączam jak jestem sama:))wiec bardzo sporadycznie:))przypal tak przy innych .....mam nadzieje,ze wiesz o co chodzi:)) Pozdrawiam:)) i co złego to nie ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 06.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja mam Teka łamana, okno otwiera się na maksa... http://www.allegro.pl/item721008814_bateria_zlewozmywakowa_elt_chrom_teka_podokienna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 06.10.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam I tą baterię tak troszeczkę podnosi się do góry i wtedy ona "wychodzi" i można połozyć obok, tak taka jest? Bo ja szukam dokładnie takiej , tą o której piszesz to już oglądałam w internecie,tylko nie byłam pewna czy to taka jakiej szukam.A czy mogłabym prosić o twoje zdjęcie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 06.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 cyknę i wrzucę... , w kązdym razie z tyłu jest taki bolczyk, który po przekręceniu powoduje, że wyyciągasz baterię i kłądziesz ją... mam już drugi raz tę baterię, chciałem co prawda inną, ale znowu ta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 06.10.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzięki coś takiego szukałam.W takim razie czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 19.10.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No proszę was pochwalcie się swoimi zlewami i bateriami. Nie mogę się zdecydować na jakąś konkretną.proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 19.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja mam Teka łamana, okno otwiera się na maksa... http://www.allegro.pl/item721008814_bateria_zlewozmywakowa_elt_chrom_teka_podokienna.html też mam tą baterię zlew mam deante aria dwukomorowy, kolor piaskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 19.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a czy mogłabym prosić cię o zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 19.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a czy mogłabym prosić cię o zdjęcie? nie mam porobionych jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czy ktoś ma względnie widział zlew Blanco w kolorze białym, czy on jest biały biały czy biały kremowy, czy biały w krpoeczki itp.???Ja przymierzam się do tego modelu:http://www.nokaut.pl/oferta/zlewozmywak-blanco-metra-xl-6s-silgranit-puradur-2-korek-automatyczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 19.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W przyszłym tygodniu odbieramy zlew Blanco biały BLANCOSUBLINE 500-U Silgranit® PuraDur® - jak odbierzemy to napiszę. Licze na to, ze jest biały jednolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja muszę niestety do jutra zamówić i tez mam taką nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgina 19.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja muszę niestety do jutra zamówić i tez mam taką nadzieję! Ogładałam je na zywo, są białe, jednolite, jednakże ta biel nie jest snieżnobiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja muszę niestety do jutra zamówić i tez mam taką nadzieję! Ogładałam je na zywo, są białe, jednolite, jednakże ta biel nie jest snieżnobiała. w sklepie topmarket są wymienione dwa odrębne kolory: biały i kryształowobiały. Ale na stronie blanco nie ma takiego koloru, więc nie wiem czy to ściema, czy na blanco takiego koloru nie zamieścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 20.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 morfeusz1 - biały i kryształowobiały są, ale w ceramice Blanco, w Silgranicie jest tylko i wyłącznie biały. W żadnym z granitów nie znajdzie sie czysto białego. A biel w Blanco jest wg mnie najbielsza. Później Teka ma dość "białą" biel i Alveus (w miarę jednolitą, ale już bardziej na krem). Reszta ma raczej kremowe lub szarawe te biele, i to zazwyczaj z dużą ilością różnych widocznych drobinek. Jednolitą biel, bez kropek itp można zakupić tylko w ceramice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 morfeusz1 - biały i kryształowobiały są, ale w ceramice Blanco, w Silgranicie jest tylko i wyłącznie biały. W żadnym z granitów nie znajdzie sie czysto białego. A biel w Blanco jest wg mnie najbielsza. Później Teka ma dość "białą" biel i Alveus (w miarę jednolitą, ale już bardziej na krem). Reszta ma raczej kremowe lub szarawe te biele, i to zazwyczaj z dużą ilością różnych widocznych drobinek. Jednolitą biel, bez kropek itp można zakupić tylko w ceramice. dzięki za wyjasnienie mam nadzieję, że ten w silgranicie będzie wystarczająco biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts