bemowo73 29.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Czy ktoś ma doświadczenie/stosował jakąś gotową zaprawę do zabetonowania słupków ogrodzeniowych - taką co wystarczy wymieszać z wodą i można od razu zalewać słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nie, bo mi kasy szkoda było. Zawsze kupowałem cement, mieszałem z piaskiem i wodą i zalewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 30.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 można też zasypać suchym betonem bez wody. i tak stwardnieje na kamień.retro ma rację szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 07.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Sa zaprawy gotowe dosyc tanie - jakies wyrownujace za 6-11zl za worek. Moze to byc dobra alternatywa dla kogos kto nie ma mozliwosci / checi zamawiania kruszywa.Jak potrzeba pare slupkow pewnie sie to sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBUNA 14.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To powinien być beton (żwir, piasek, cement, woda + ewentualne dodatki i domieszki), a nie zaprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 15.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja stosowałem (miałem do zalania 2 słupki). słupki stoją już 2gi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 15.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hojnorek tak z ciekawości napisz proszę co to był za specyfik? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 15.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 mam dobrą pamięć ale nie aż tak (było to 2 lata temu). podjechałem do kibel-marketu i wziąłem coś nienajtańszego i nienajdroższego. na opakowaniu było napisane że można stosować do takich rzeczy. może w graciarni mam jeszcze gdzieś pół worka które mi zostało to sprawdzę w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemowo73 15.10.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Znalazłem to czego szukałem..... niestety cenowo do większej ilości słupków to się nie opłaca, więc mając jeszcze do zrobienia wylewkę pod domek narzędziowy będzie cement i pospółka (1:3,5) Ale jak ktoś zainteresowany takimi zaprawami to:ATLAS MONTERNOMIXCeresit CX 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts