Gość esus 20.12.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 szukam jakiesjs dobrej ksiazki na temat konstrukcji drewnianych. Interesuje mnie to bardziej pod wzgledem obliczeniowym niz wykonawczym, ale nic nie szkodzi jak bedzie jedno i drugie. jesli mozna dostac ja wysylkowo to jeszcze lepiej. dzieki bardzo i czekam na jakis tytuly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 21.12.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Władysław Nożyński - "Przykłady obliczeń konstrukcji budowlanych z drewna", WSiP, Warszawa 1994 Zbigniew Mielczarek - "Nowoczesne konstrukcje w budownictwie ogólnym", Arkady, Warszawa 2001, Praca zbiorowa - "projektowanie i wykonywanie domów mieszkalnych ze szkieletem drewnianym. Sytem amerykańsko-kanadyjski w wrunkach polskich", APIB, Gdańsk, 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość esus 21.12.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Mielczarek wykladal u mnie na uczelni. ale gosc juz nie tej daty. nie bylo z nim kontaktu. zapomnialem, ze cos wydal. warto moze sie zainteresowac.O szkielecie mam ta książke wydana prze murator'a o ile dobrze pamietam. W Nóżyńskim są błedy chyba, ze to nowsze wydanie i cos tam poprawili.dzieki za wszysko pal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 22.12.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Tę książkę o szkielecie, jak pisałem, wydała Fundacja Amerykańsko-Polski Instytut Budownictwa - nie Murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezxxxx 19.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Zapraszam do obejrzenia blogu budowlanego, który pokazuje jak należy budować szkieletowy dom kanadyjski: http://www.domykanadyjskie.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts