Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKĄD ZIEMIE ?

twoxxet

Recommended Posts

widze że niektórych to bardziej pzoziom intelektualny i miejsce zamieszkania interesuje ale przypominam że jest to temat o oddawaniu i przyjmowaniu ziemi!!!

A więc jeżeli ktoś ma ziemię do oddania w najbliższym czasie lub planuje oddac w wakacje przyszłego roku to chętnie przyjmę

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ok - wróćmy do tematu

uschła mi paprotka wobec czego mam do oddania ziemię doniczkową

objętościowo oceniam jej ilość na 10 garści

oj, nieładnie nie dbać o kwiatuszki.... :lol:

do autora .... nie napinaj się tak ...

czasem trza o głupotach popierniczyć coby nie zwariować .... :wink: :D

wiesz daggulka ja niestety nie mam czasu o pierdołach pierniczyc z obcymi ludzmi ( wole ze znajomymi i przyjaciółmi) i wiesz co myślałem że na tym forum naprawde można się czegoś dowiedziec nauczyc itd ale niestety z każdym postem przekonuje się że niektórzy zamiast pierniczyc o głupotach na naszej klasie i innych społecznościowych portalach realizują się tu, zapominając, że jest to forum budowlane !!!

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem budowa, remont

wiesz daggulka ja niestety nie mam czasu o pierdołach pierniczyc z obcymi ludzmi ( wole ze znajomymi i przyjaciółmi)

no wiesz ....punkt widzenia zależy od punku siedzenia .... ja na tym forum pierniczę o głupotach z przyjaciółmi właśnie ... no ale rozumiem, ze możesz mieć odmienne zdanie na ten temat :roll:

a czas? zapiernicza do przodu jak cholera ..... więc zamiast w Twoim rozumieniu tracić kilka dni na czekanie na odpowiedź poświęciłbyś godzine i skorzystał z szukaczki bo było o tym na forum nieraz .....

albo poświęcił dwie godziny , wsiadł w samochód i przejechał się po okolicy pytając ludzi ....

tudzież

poświęcił dwie godziny i poszukał na lokalnych portalach w sieci ...czy choćby na allegro ....

nikt nie zapuka do drzwi i za Ciebie tego nie zrobi ....

a czego oczekiwałeś zakładając ten wątek?

że ktoś da Ci przepis jak rozmnożyć ziemię?