enickman 30.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jakieś te Twoje marzenia to takie przyziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jakieś te Twoje marzenia to takie przyziemne to było jedno z wielu ... inne mam bardziej odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twoxxet 30.09.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Panie brzoza pana miejsce to w piaskownicy z takimi żartami i wynocha z tego tematu !!! A dziewczynom dziękuję za rady i powiem szczerze że w okolicznej miejscowości budują droge i mam zamiar się tam jutro udac, oczywiście poinformuje Was o efektach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 30.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 uuuu no to ja też się wynoszę i mam nadzieję, że już nie trafię na Twój żaden wątek chłopaku Aha - od razu mówię - wynocha też z moich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 30.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja na swojej budowie zrobiłem wielką piaskownicę. Zakupiłem i przewiozłem około 700 kubików piasku. Planuję dorzucić w przyszłości jeszcze około 150 kubików i będzie ok. Nie każdy jednak buduje na wsi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja na swojej budowie zrobiłem wielką piaskownicę. Zakupiłem i przewiozłem około 700 kubików piasku. Planuję dorzucić w przyszłości jeszcze około 150 kubików i będzie ok. Nie każdy jednak buduje na wsi. Pozdrawiam. prywatną osobistą plażę robisz? palmy bedziesz sadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A ja na swojej budowie zrobiłem wielką piaskownicę. Zakupiłem i przewiozłem około 700 kubików piasku. Planuję dorzucić w przyszłości jeszcze około 150 kubików i będzie ok. Nie każdy jednak buduje na wsi. Pozdrawiam. piasku to ja mam tysiace metrów mogę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ]Panie brzoza pana miejsce to w piaskownicy z takimi żartami i wynocha z tego tematu !!! twoxxet- jesli moje rady Ci nie odpowiadaja - możesz ich nie czytac od cenzurowania co wolno pisac, a co nie jest Moderator tak wiec, tę uwage mozesz sobie skierowac do własnego dziecka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 01.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czyli co mówicie że ziemia w cenie a ja jak wywoziłem ziemię tamtego roku to szukałem zwałki dawałem ogłoszenia i nikt nie chciał wziąć, w przyszłym też będę miał jej do wywiezienia może ktoś potrzebuje . W zasadzie ja przyjmę, ale jeszcze w tym roku. Jak jesteś zainteresowany to PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Płacę w Tychach 1000 za wannę 250 za kamaza.Narazie podnosilem teren o jakies 40 -50 cm kto mowil ze budowa domu jest tania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Płacę w Tychach 1000 za wannę 250 za kamaza. Narazie podnosilem teren o jakies 40 -50 cm kto mowil ze budowa domu jest tania ? na razie jewszcze nie budowa domu ale .... gospodarowanie terenu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twoxxet 01.10.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 z tobą brzózka nie rozmawiam bo nie lubie rozmawiac z ludzmi o małym poziomie intelektualnym... i to już wszystko co mam ci ( specjanie z małej litery) do napisania, możesz pisac co chcesz ... wracając do tematu rozmawiałem dziś z człowiekiem, który wozi piasek i ziemię powiedział mi 350 za 12m3 ziemi myśle że to nie jest drogo ale chyba i nie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 01.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 sorry ale nie mogę się powstrzymać: to siebie chyba też nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 z tobą brzózka nie rozmawiam bo nie lubie rozmawiac z ludzmi o małym poziomie intelektualnym... i to już wszystko co mam ci ( specjanie z małej litery) do napisania, możesz pisac co chcesz ... aleśśśśśś pojechał, koleś tak się składa .... iż mam 100% pewność , iż brzoza nie jest małym intelektualnie człowiekiem ... więcej szacunku człowieku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 01.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nie mówiąc już o tym, że poziom to raczej bywa niski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 01.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czyli co mówicie że ziemia w cenie a ja jak wywoziłem ziemię tamtego roku to szukałem zwałki dawałem ogłoszenia i nikt nie chciał wziąć, w przyszłym też będę miał jej do wywiezienia może ktoś potrzebuje . W zasadzie ja przyjmę, ale jeszcze w tym roku. Jak jesteś zainteresowany to PM Ziemia tak jak pisałem będzie dopiero w przyszłym roku bo będę wkopywał oczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 02.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 z tobą brzózka nie rozmawiam bo nie lubie rozmawiac z ludzmi o małym poziomie intelektualnym... i to już wszystko co mam ci ( specjanie z małej litery) do napisania, możesz pisac co chcesz ... heh pozostaje tylko zmienić nicka i zacząc od nowa;) jeśli nie to polecam "Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę" chociaż tam też pewnie nie będą chcieli gadać. ja też niby z warsiawy ale rzadko się spotyka takiego "rasowca":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 02.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 z tobą brzózka nie rozmawiam bo nie lubie rozmawiac z ludzmi o małym poziomie intelektualnym... i to już wszystko co mam ci ( specjanie z małej litery) do napisania, możesz pisac co chcesz ... Grunt to mocne przekonanie o wyższości własnego poziomu intelektualnego. Jeżeli jest rzeczywiście taki jak piszesz to na pewno starczy go na tyle żeby się i przeprosić lub zmienić treść komentarza. W innym wypadku udowadniasz, że jest inaczej niż napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 02.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 albo jak już nie starczy ludzi do rozmawiania to pozostaje rozmowa z samym sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 02.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Najlepsza ziemia to w Kruzewnikach, taka nasza -swojska.Co tam bedziesz po swiecie sie uganial, lepszej jak naszej - Kruzewnickiej nie znajdziesz ... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts