A_dam 29.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam!Temat mojego stropu jest jeszcze otwarty, więc szukam różnych informacji w Internecie. Znalazłem pustaki stropowe żużlobetonowe tańsze o 2 złote od tych z keramzytobetonu. Wcześniej nie myślałem o nich. Teraz się zastanawiam, czy warto je kupić. Czy one są gorsze od tych droższych?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Kangoo 30.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam. Mnie przekonuje jedna rzecz (na korzyść tych z keramzytu) - mianowicie waga.Taki garnek z dużą zawartością keramzytu waży niewiele ponad 9 kg, a ten żużlowy - nawet ponad 15 kg.Policz sobie teraz ile tych pustaków kładziesz na strop i jaka będzie różnica w obciążeniu konstrukcji budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts