Izkkkkkkka 29.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam mam garaż i wiele pytań :Są położone gładzie( cekol 45 ) w garażu nie ma tam ogrzewania, są 2 dziury na górze 14cm fi na dole 14 cm f .Z uwagi na to że się trochę interesuję mam takie pytania:czy moge pomalowac to farbą latexowo akrylową ,obawiam sie że sciany przestana oddychać i będą kropelki na suficie ,Czy jakąś inna farbą tylko gladzie nie lubia wilgoci i czy nie poodpadająCzy wentylacja jest dobra ,te dziury ?Czy nie bedzie za zimno w zimę duże, te dziury ?Piszcie jak macie ochote pomóc!!!!!!Dziekuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a mi przychodzi do głowy inne pytanie... skąd taki tytuł skoro nie ma ogrzewania w tym garażu? czytałem ostatnio że ktoś robi sobie w garażu 4 pętle podłogówki to jak on nazwie swój garaż? super lux mega wypas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam mam garaż i wiele pytań : Są położone gładzie( cekol 45 ) w garażu nie ma tam ogrzewania, są 2 dziury na górze 14cm fi na dole 14 cm f .Z uwagi na to że się trochę interesuję mam takie pytania: czy moge pomalowac to farbą latexowo akrylową ,obawiam sie że sciany przestana oddychać i będą kropelki na suficie , Żeby para wodna mogła przenikać przez ścianę musi być różnica ciśnień z obu jej stron. Jak temp. będzie niemal taka sama to i różnicy ciśnień nie będzie. Czy jakąś inna farbą tylko gladzie nie lubia wilgoci i czy nie poodpadają Czy wentylacja jest dobra ,te dziury ? Czy nie bedzie za zimno w zimę duże, te dziury ? Będzie zimno w zimę bez względu na wielkość tych dziur bo i skąd ma być ciepło jak brak ogrzewania? Chyba, że garaż w szeregu i przynajmniej te obok odizolują od mrozu. Piszcie jak macie ochote pomóc!!!!!! Dziekuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkkkkkkka 01.10.2009 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zbigmir dzięki jedna sciany przylega do budynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 01.10.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam mam garaż i wiele pytań : Są położone gładzie( cekol 45 ) w garażu nie ma tam ogrzewania, są 2 dziury na górze 14cm fi na dole 14 cm f .Z uwagi na to że się trochę interesuję mam takie pytania: czy moge pomalowac to farbą latexowo akrylową ,obawiam sie że sciany przestana oddychać i będą kropelki na suficie , Czy jakąś inna farbą tylko gladzie nie lubia wilgoci i czy nie poodpadają Czy wentylacja jest dobra ,te dziury ? Czy nie bedzie za zimno w zimę duże, te dziury ? Piszcie jak macie ochote pomóc!!!!!! Dziekuję!!!!! przez takie otwory to bedzie zasuwało zimno aż miło ........................................................ Ja mam kratkę wywiewu 10x14 , ale nawiew dosłownie szczelinowy ,a piździ aż miło i wystarcza na wywentylownie wszystkich zbędnych elementów ( smrodu , wilgoci .............) Przy Twoich otworach nie wpuszczaj zimą kota do garazu bo go wyśsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkkkkkkka 01.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Też mi się tak wydaje ale , był dzisiaj kierownik i powiedział że sa okPiszcie jeszcze cos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Edde, coś za coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 02.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 coś Edde, coś za coś! miało być: cos! Będzie zimno w zimę bez względu na wielkość tych dziur bo i skąd ma być ciepło jak brak ogrzewania? Chyba, że garaż w szeregu i przynajmniej te obok odizolują od mrozu. Jeżeli nie dał styropianu pod posadzkę to w zimie podłoga będzie grzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a mi przychodzi do głowy inne pytanie... skąd taki tytuł skoro nie ma ogrzewania w tym garażu? czytałem ostatnio że ktoś robi sobie w garażu 4 pętle podłogówki to jak on nazwie swój garaż? super lux mega wypas? To ja pisalem. Tzn. ja tego nie napisalem bo nie mam i nie planuje 4 petli podlogowki w garazu - tak sie rodza forumowe bujdy i legendy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 My mamy, ale to chyba nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 My mamy, ale to chyba nic złego Wstyd na całą wieś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 My mamy, ale to chyba nic złego Wstyd na całą wieś! Cholerka, nie wiem co teraz chyba zrywać płytki i wydłubać te rurki Na wszelki wypadek nie mówcie nikomu, żeby się sąsiedzi nie dowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts