Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polański

Mis Uszatek1719499023

Czy Polański powinien być sądzony?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Polański powinien być sądzony?

Recommended Posts

Gabi gg. -Ja nie rozumiem ?, no właśnie TO udowodniłam Tobie . Jest coś takiego jak Logika i nią się tutaj posługiwano w rozważaniu tego przypadku (no z małymi wyjątkami i Twoim udziałem ) :wink:

Nie ma to jak dobre towarzystwo wzajemnej adoracji ..... (nie racji)

Gdzie w twojej odpowiedzi był jakikolwiek dowód? Co niby mi udowodniłaś? Wszystko co napisałaś, cytuję poniżej:

Temat został już przenicowany .....droga Gabi. gg - trzeba czytać od początku(wątku), bo wtedy nie odpowiada się na ostatni post tylko jest CAŁY OBRAZ ...

Też się uśmiałam z Twego postu, a te OKOLICZNOŚCI (które generujesz) TO SZAŁ CAŁKOWITY :wink:

Martina, wygląda na to, że ty nie tylko nie znasz znaczenia słowa "pedofil", ale że również znaczenie słowa "logika" jest ci zupełnie obce. :o

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

13-letni uczeń z Manchesteru został jednym z najmłodszych ojców w Wielkiej Brytanii. Matką dziecka jest jego 16-letnia koleżanka - poinformował sobotni "Daily Mirror".

No i doigrała sie gówniara.. pójdzie siedzieć jak nic!

13-letni uczeń z Manchesteru został jednym z najmłodszych ojców w Wielkiej Brytanii. Matką dziecka jest jego 16-letnia koleżanka - poinformował sobotni "Daily Mirror".

Przeciwinie - dostanie porzadny zasilek ii 3 pokoje z kuchnia :D

Towarzstwo wzajemnej adoracji już było, przyszedł czas na MARZYCIELA (a raczej prowokatora - opcja znana i kojarzona najczęściej z wiekiem ..chciałbym a już nie mogę" ((zakładam pewien margines pomyłki ale lepiej nie ...)) :wink:

A Ty Martino zdaje sie tez z jakiegos towarzystwa? :)

Przeciwinie - dostanie porzadny zasilek ii 3 pokoje z kuchnia :D

Nie tak calkiem za darmo jednak - szkolic sie musi :)

O, czyzby zazdrosc ? :D

To powalcz o taki socjal w Polsce :D

Zawsze tez mozna wyjechac do Wielkiej Brytanii i skorzystac z 3 pokojow z kuchnia . :D

i tu sie mijamy w postrzeganiu :D

do glowy by mi nie przyszlo walczyc o socjal.

Zawalczylam bezposrednio o pokoje z kuchnia :D

W Wlk Brytanii mieszkam w 6ciu z dwoma kuchniami :D

Zapraszam i sluze pomoca - nie trzeba korzystac z socjalu, jakby co :D

O, czyzby zazdrosc ? :D

To powalcz o taki socjal w Polsce :D

Zawsze tez mozna wyjechac do Wielkiej Brytanii i skorzystac z 3 pokojow z kuchnia . :D

i tu sie mijamy w postrzeganiu :D

do glowy by mi nie przyszlo walczyc o socjal.

Zawalczylam bezposrednio o pokoje z kuchnia :D

W Wlk Brytanii mieszkam w 6ciu z dwoma kuchniami :D

Zapraszam i sluze pomoca - nie trzeba korzystac z socjalu, jakby co :D

Tak, czuje, ze Wlk Brytania to kraj dla mnie - ma jeden minus - boje sie, ze mnie pokreci reumatyzm na stare lata . :D

Ja tam chetnie skorzystam z socjalu - znudzilo mi sie pracowac troche .....ilez mozna :D

• 2 weeks później...
Wobec tylu faktów, postanowiłem pofantazjować. I cóż my tu mamy? Niejaki Roman P. z zawodu sławny reżyser, właśnie popełnił film. Film powstał w całkowitej tajemnicy z dwóch powodów. Powód pierwszy. Reżyser Roman P. nakręcił film biograficzny. Powód drugi. Budżet jeszcze przed rozpoczęciem zdjęć został nieźle przekroczony, więc kasę na reklamę diabli wzięli, ale z założenia film ma dostać parę statuetek, więc zapewne się zwróci. No i wszystko jasne. Teraz wystarczyło odgrzebać sprawę sprzed ćwierć wieku, dać się zamknąć w luksusowej celi dla VIP-ów i już. Lawina ruszyła. Świat przez cztery miechy będzie podniecał się pytaniem, co i jak, mimo, że wszyscy dokładnie wiedzą co i jak. Po czterech miesiącach nastąpi przelot. Transmisja w CNN jak nic. A wszystko za frajer. Później proces. Tłumy reporterów, gapiów, fanów i nawet statystów za pięć dolców za godzinę nie trzeba będzie zatrudniać. Polonia zrobi szum za darmochę. I nie będzie miało znaczenia ile było pozycji, w jakim czasie i kto kogo. To tylko przykrywka dla głównych rozgrywających i sędziego. Wiadomo jednak od dawna, że ten mecz jest ustawiony a wynik zadowoli wszystkich. Jakikolwiek wynik. I wówczas, kiedy już mózgi wszystkich zaangażowanych rozpalone zostaną do czerwoności nastąpi przeciek. Rolę Romana P zagra......., partnerować mu będzie trzynastoletnia gwiazda kina francuskiego........... Ach, jak miło powspominać. Tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy w kinach będą. Ale muszą. W końcu drukowanie wyników nigdy nie odbywa się za darmo. I naprawdę nie ma to żadnego znaczenia, czy bawiłem się literkami, czy fusami. Miłych snów życzę.

Tak, podobno wszystko mozna wyczytac w gwiazdach .

Takze w zasadzie z gory wiadomo co bedzie .

Polanskiego nikt specjalnie juz w Stanach nie fetuje, mlode pokolenie w ogole nie wie kto to jest i nie ma ochoty sie dowiedziec .

Inne czasy, inne problemy - jesli do tego co robil Polanski 20 lat temu bylo podejscie dosc poblazliwe to teraz znacznie sie zmienilo .

Na niekorzysc Polanskiego.

Polonia nie zamierza robic zadnego szumu , bo w wiekszosci uwaza, ze Polanski jak kazdy obywatel powinien stanac przed sadem.