daggulka 03.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 moje schodki tez z firmy Oman ... drewniane rozkładane z metalową poręczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 O cholera, a ja żem jakąś taniochę bez barierki kupiła i nawet nie wiedziałam, że takie wypasione też robią Na pewno podkleję filcem nogi drabiny, żeby nie ścierały paneli na których spoczywają po rozłożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O cholera, a ja żem jakąś taniochę bez barierki kupiła i nawet nie wiedziałam, że takie wypasione też robią kochana .... poręcz w tych schodach to kawałek metalu po boku którego możesz się chwycić wchodząc ... naprawdę nic specjalnego ... no ale dla mnie to był priorytet ....mam cholerny lęk wysokości i gdyby nie ta poręcz nie wiedziałabym jak strych mój własny osobisty wygląda bo w życiu bym na górę nie wlazła natomiast musiałabyś mnie widzieć jak ja z tych schodów schodzę ... masakra bo o ile wchodząc poręczy się trzymasz - to schodząc nijak za cholerę nie sięgniesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 04.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wejść jakoś dałam radę, ale przy schodzeniu... o matko i ojcze. Nie wiedziałam jak się do tego zabrać: przodem?, tyłem? Na strychu na pewno będę rzadkim gościem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts