LYRECO7 30.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co to jest? Znalazłam to zdjęcie na stronie Atlasu - przy reklamie fug Artis Style - i strasznie mi się spodobało - może mi ktoś udzielić odpowiedzi co to takiego, gdzie można takie małe szkiełka (kulki, kwadraciki?) dostać? http://i37.tinypic.com/315224k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Fat cubes --> http://www.dunin.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 30.09.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O tak! Dziękuję Ci bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 30.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Czy Wam też ta reklama przesuwa się, za każdym razem jak wchodzicie na nową stronę na forum. Taki OT, ale wkurzające to jest strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 30.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Tak, mocno sie nastawili na rozreklamowanie swojej super nowej fugi - ja tam jestem zauroczona i taką mozaikę z fugą artis style juz umieszczam na liście - może do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja mam AdBlock'a i nic mi nie lata A Fat Cube'ami też jestem zauroczona, chciałam je mieć w łazience, ale zupełnie mi nie pasują. Zresztą inne mozaiki Dunin też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 30.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja mam AdBlock'a i nic mi nie lata A Fat Cube'ami też jestem zauroczona, chciałam je mieć w łazience, ale zupełnie mi nie pasują. Zresztą inne mozaiki Dunin też fajne. Zainstalowałam AdBlocka i nic nie lata Dzięki zouza. Mozaika super, ale do mojej koncepcji łazienek też średnio pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 30.09.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja zacznę z drugiej strony - będę dopasowywać łazienkę pod mozaikę hurra;) chyba paradyż wydał serię płytek w takiej kolorystyce -niebiesko-turkusowej i już to jakoś razem widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja mam łazienkę 176x182 nie mogę tam za dużo naćkać, wybrałam Tubądzin Homme, a one same już mają fakturę... poza tym trochę ta mozaika kosztuje a fuga i kładzenie jej pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 01.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jeżeli ma być w małych ilościach proponuję szkiełka ze sklepu "4,5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 01.10.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A co do za sklep? może jakiś link? A co do kładzenia to mam to szalone szczęście, że moja mama minęła się z powołaniem i jest najlepszym fachowcem jeśli chodzi o kładzenie płytek (sama wyłożyła w swoim nowym domu) więc nie będzie mnie to nic kosztować. Myślałam żeby takie szkiełka były jedynie dekoracją np wokół lustra? Można przecież przeciąć siatkę na pół żeby były węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 01.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Miałam gdzieś zdjęcia aranżacji z fat cubami, ale wywaliłam jak zmieniła się koncepcja. Na śląsku można je obejrzeć w Katowicach w pawilonie koło Ikei, Rawa to się chyba nazywało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 01.10.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zadzwoniłam do przedstawiciela w Poznaniu - firmy Domus - i przemiła Pani podała mi ceny za Duninowski Fat Pearl 01 - miło mnie zaskoczyła - 33 zł brutto za plaster o wymiarach 30,5x30,5. Fuga artis style którą narazie jestem oczarowana kosztuje niecałe 50 zł zna 2 kg więc też źle nie jest. A mi w głowie już pojawia się pomysł ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 01.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wydaje mi się, że tą mozaikę widziałam w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 01.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wydaje mi się, że tą mozaikę widziałam w Castoramie. dobrze widziałaś kiedys była .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts