Eloa 30.09.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam. Poszukuję wanny 160x70 cm. Ceny za taką wannę bez hydromasażu wahają się od 250 zł w górę. Mój budżet jest mocno ograniczony, ale nie chcę też kupić byle czego. Po czym poznać dobrą wannę, która będzie służyła bezproblemowo przez długi czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam. Poszukuję wanny 160x70 cm. Ceny za taką wannę bez hydromasażu wahają się od 250 zł w górę. Mój budżet jest mocno ograniczony, ale nie chcę też kupić byle czego. Po czym poznać dobrą wannę, która będzie służyła bezproblemowo przez długi czas? Po zębach Niestety raczej cena = jakość. Nie chcesz mieć problemów kup droższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 30.09.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Po zębach Niestety raczej cena = jakość. Nie chcesz mieć problemów kup droższą. Znaczy zaopatrzyć się w sztuczną szczękę i gryźć wanny? Niestety mam jakieś 700-800 zł, które mogę przeznaczyć na wannę i stąd mój problem. Miałabym więcej to bym się nie zastanawiała Cersanit, Kolo, Poolspa i 'no name'- takie spotkałam w tej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 30.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 bierz Koło, dobra sprawdzona firma. Ja mam z niej wszystko. Zębami to możesz tylko porysować, choćby nie wiem jaką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 30.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a jakby miernikiem no mierzenia grubosci powloki lakierniczej w samochodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magga 30.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja mam Poolspa i tez jest b. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts