duduś 30.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cciałabym widzieć np. jak wygląda lawenda wiosną , jak latem a jak jesienią ( a nawet zimą ) Podobnie z innymi roślinami . Czy ktoś pomoże mi w internecie znależć tak opracowaną stronkę . Akurat marzy mi się moja górka cała w lawendzie lub we wrzosach ale właśnie jak te rośliny wyglądają w okresie sowjego "wyciszenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 01.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 glupie programy do projektowania zieleni maja taka funkcję, poikazują niby wyglad o roznych porach roku. Widzialam jakiegos prolandcapa w empiku za niewielka kase. Nie lepiej pooglądać ksiązki z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To jest takie bardzo niby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no właśnie co do książek - to trzeba ja mieć ( właśnie o takiej tematyce) , ew. trzeba mieć czas na chodzenie po księgarniach, a internet - to internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 02.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale internet nie zastąpi ksiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 02.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale internet nie zastąpi ksiązek. Nie? Zajrzyj tu http://www.polona.pl/dlibra/doccontent2?id=16513&from=&from=generalsearch&dirids=1&lang=pl Są tam też inne stare książki z ogrodnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 02.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale przecież to sa książki, tyle, że w internecie Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O lawendzie mogę Ci opowiedzieć bo mam obwódkę z niej zrobioną... więc jak ją ładnie przytniesz po kwitnieniu to zimą robi się taka jakby zdrewniała ale na wiosnę pięknie znów ożywa i srebrzy się listkami a jak zakwitnie to cudo... Co do wrzosów to też mam mnóstwo krzaczków i zimą stają się lekko brązowawe ale pod śniegiem i tak ich nie widać Polecam za to wrzośce!! One zimą nie brązowieją bo są zimozielone i szybciutko na wiosnę ożywają i zaraz pięknie kwitną przed innymi roślinkami a to strasznie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 02.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 niektore wrzosy kwitna wiosna a wrzośce jesienią, to tak dla sprostowania.Egry, rewelacyna strona, tyle fajnych ksiażek nie do dostania. Dzieki ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts