Kasiorek 30.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dostaję szłu z powodu tej reklamy, ja rozumiem że reklamy sa potrzebne do utzrymania forum ale można to jakoś rozwiązać. Wkurza mnie to że próbuję kliknąć w dany temat i okazuje się że fizycznie kliknęłam w coś wyżej bo reklama " rozpycha " układ wątków, bo otiwra się w kilka sekund póżniej, po wyświetleniu strony wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 fakt, wyczeka i z "nienacka" ciach - już Cię ma mnie dobija też ta zboku, nie mogę zamknąć tego dziadostwa była (a może jest) taka strona z nieruchomościami, w której przy byle kliknięciu pojawiały się reklamy - szybko przeszłam do konkurencji pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nigdy w życiu nie kupię fugi artist od kilku dni jest moim największym wrogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 U mnie po prawej stronie łazi [x] na czarnym kwadraciku. I mam to w ..., ale wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 30.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 trcvb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zmiencie przeglądarkę, np na Operę - blokuje automatycznie.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zmiencie przeglądarkę, np na Operę - blokuje automatycznie. Pzdr J a gdzież tam, mam Operę i to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ..wchodzisz w narzędzia, lecisz do preferencji i w ogólnych ustawiasz :blokuj wyskakujace okienka.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nigdy w życiu nie kupię fugi artist od kilku dni jest moim największym wrogiem Ja mam to samo!!!!!!!!!! Jak pozbyć się tego gów.............a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No dzisiaj totalne przegięcie.Otwiera mi się wątek na 55 stronie, jak chcę wejść na ostatnią wyłazi jakaś p.... fuga firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 01.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ======== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ..wchodzisz w narzędzia, lecisz do preferencji i w ogólnych ustawiasz : blokuj wyskakujace okienka. Pzdr J właśnie tak zrobiłam it ak cholerna fuga mi śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jak na złość reklamę osadzono na stronie "na sztywno", podczas gdy zdjęcia i linki mogą niemal dowolnie rozjeżdżać stronę Na każdym porządnym forum jest automatyczna kompresja grafik i linków do odpowiednich rozmiarów, co pozwala m.in. właśnie na zamieszczanie pionowych banerów po bokach Korzystam z Opery i definitywnie pomaga tylko odhaczenie Java script - ale wtedy trzeba ręcznie wpisywać BBcode i mordki; opcja nie dla każdego, choć akurat dla mnie bardzo wygodna EDIT - niestety, to nie działa Można spróbować jeszcze tego - kliknąć prawym przyciskiem myszy na reklamę - kliknąć lewym w linijce "Pokaż wszystko" http://img260.imageshack.us/img260/2854/advert.png Tyle że to pewnie spowoduje brak wyświetlania reklam także na innych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jak na złość reklamę osadzono na stronie "na sztywno", podczas gdy zdjęcia i linki mogą niemal dowolnie rozjeżdżać stronę Na każdym porządnym forum jest automatyczna kompresja grafik i linków do odpowiednich rozmiarów, co pozwala m.in. właśnie na zamieszczanie pionowych banerów po bokach Korzystam z Opery i definitywnie pomaga tylko odhaczenie Java script - ale wtedy trzeba ręcznie wpisywać BBcode i mordki; opcja nie dla każdego, choć akurat dla mnie bardzo wygodna Można spróbować jeszcze tego - kliknąć prawym przyciskiem myszy na reklamę - kliknąć lewym w linijce "Pokaż wszystko" http://img260.imageshack.us/img260/2854/advert.png Tyle że to pewnie spowoduje brak wyświetlania reklam także na innych stronach nie działa mam takie http://lh4.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SsToYOCTbKI/AAAAAAAADb8/83TDLmzNygc/s720/Budowa%20i%20projektowanie%20dom%C3%B3w%2C%20wn%C4%99trza%20%20Murator%20-%20Opera%202009-10-01%20193658.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to u mnie lepiej Tylko ten latający krzyżyk. Za to wywala mi sie na całą stronę w miejsce ostatniej strony mojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kliknięcie krzyżyka trzyma to p... g.. na górze, ale po przeładowaniu strony jest abarot to samo nie działa mam takie Hmm.. faktycznie nie działa ten eksperyment zrobiłem jakiś czas temu na Firefoxie i gnida zniknęła teraz widzę, że nic z tego Przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zaraz mnie coś strzeli z tą reklamą!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A u mnie dziś spokój. O so chozi ??? Wot zagwozdka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.10.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kasiorku nie dałam rady przeczytać twojego posta bo jakaś sucz we fiulecie mi go zasłoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts