dziewiarz 30.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam, Nie wiem czy dobrze wybrałem dział, jeśli nie to z góry przepraszam. Potrzebuję znaleźć kontakt ( włącznik światła ), problem polega na tym że kontakt musi być bardzo blisko futryny, taki kontakt nie może mieć więcej niż 6 cm szerokośc i musi mieć dwa pstryczkii. Czy widział może ktoś taki kontakt gdzieś w jakimś sklepie Internetowym albo w jakimś stacjonarnym sklepie w Krakowie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 30.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja myślę że nie byłoby problemu z kupieniem takiego włącznika w markecie budowlanym typu np. OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewiarz 30.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziś byłem w Leroy Merlin i zwiedziłem pół Internetu i nie znalazłem, jutro rano jadę do OBI i Castoramy. Przed chwilą znalazłem taki http://www.dobregniazdka.pl/asortyment/elda/wylacznik-podwojny-unica-plus/701 i jutro rano zadzwonię i zapytam o wymiary, bo widzę że jest wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewiarz 01.10.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Byłem dziś w OBI i Castoramie, w OBI był jeden taki kontakt a w Castoramie znalazłem aż dwa , dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts