geniusia 30.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witajcie! Mamy głęboko osadzoną piwnicę w gruncie, w piwnicy garaż i prowadzący do niego długi ok. 17 metrowy zjazd - głęboki. Wpadłam na pomysł, aby zakryć częściowo zjazd do garażu pokrywając go stropem i stworzyć na tym stropie ogród?Zwiększyłoby to powierzchnie ogrodu, osłaniało zjazd przed śniegiem, wizualnie poprawiłoby wygląd posesji zakrywając wielki głęboki i długi zjazd. Co o tym pomyśle myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dobry jest. Trzeba tylko bardzo dobrze postudiować wiedzę o izolacjach przeciwwodnych. To się nazywa "zielony dach". Koza lub kosiarka konieczna! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faceone 28.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 witajcie! Mamy głęboko osadzoną piwnicę w gruncie, w piwnicy garaż i prowadzący do niego długi ok. 17 metrowy zjazd - głęboki. Wpadłam na pomysł, aby zakryć częściowo zjazd do garażu pokrywając go stropem i stworzyć na tym stropie ogród?Zwiększyłoby to powierzchnie ogrodu, osłaniało zjazd przed śniegiem, wizualnie poprawiłoby wygląd posesji zakrywając wielki głęboki i długi zjazd. Co o tym pomyśle myślicie? Dla mnie też bomba, a z czego planujecie go zrobić? Lać strop czy jakieś drewno? Z izolacją dacie radę - można zrobić tak jak robi się płaskie dachy. W zasadzie to papa i smoła wystarczą. Żeby trama była zielona to trzeba będzie sporo podlewać i dać tej ziemi z 30cm. Piszcie jak Wam idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas9582 02.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts