morfeusz1 01.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mama chce zamienić kilka rat w jedną - czyli kredyt konsolidacyjny. od jakiegoś posrednika kredytowego dostała ofertę: 18% oprocentowanie, rzeczywiste 22%.kredyt na 96 miesięcy i zwraca się po tym czasie drugie tyle co się wzięło - kredyt w kwocie 40 000 i zwrot 40300 zł. Ja nie mam pojęcia czy to dużo, a nie chcę by Mama wtapetowała się w jakąś niekorzystna ofertę. Czy orientujecie się czy to normalne oprocentowanie przy kredycie konsolidacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 01.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mama chce zamienić kilka rat w jedną - czyli kredyt konsolidacyjny. od jakiegoś posrednika kredytowego dostała ofertę: 18% oprocentowanie, rzeczywiste 22%.kredyt na 96 miesięcy i zwraca się po tym czasie drugie tyle co się wzięło - kredyt w kwocie 40 000 i zwrot 40300 zł. Ja nie mam pojęcia czy to dużo, a nie chcę by Mama wtapetowała się w jakąś niekorzystna ofertę. Czy orientujecie się czy to normalne oprocentowanie przy kredycie konsolidacyjnym? Oprocentowanie zależy od wielu czynników (przede wszystkim ważne jest zabezpieczenie. Skupiłbym się, czy mama coś zaoszczędzi , czyli rata za proponowany kredyt będzie niższa niż suma obecnych rat. Mimo wszystko oprocentowanie rzeczywiste 22% wydaje się bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 01.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzięki za odpowiedź. mama już podjęła decyzję więc wątek mozna zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a można wiedzieć jaką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts