Wojtek R 01.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jak w temacie czy ktoś z forum taki kominek użytkuje ? W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 01.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jak w temacie czy ktoś z forum taki kominek użytkuje ? W. generalnie moża go określić produktem marketowym o dość niewysokich lotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 22.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jak w temacie czy ktoś z forum taki kominek użytkuje ? W. generalnie moża go określić produktem marketowym o dość niewysokich lotach Możesz rozwinąć komentarz co konkretnie jest złe w nim ? Czegoś brakuje, cos żle zrobione ? Mnie interesuje akurat Mila ale bez płaszcza. Po za tym wogóle szukam niedrogiego kominka panoramicznego (czyli taki min. 90 szer i nie wysoki. ). Może możecie polecić inny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 22.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 JA mam od nich kominek z płaszczem od ok 3 lat i nic złego powiedzieć o nim nie mogę:) spełnia swoją rolę, czyli grzeje, nic złego się z nim nie dzieje jak do tej pory, warunkiem dobrej temepratury jest oczywiście dobrze wysuszone drewno, no ale to raczej oczywiste. Ostatnio pałiłem brykietem węgla drzewnego, próbowałem brykietu z trocin, i temeprarury można uzyskać znacznie wyższe, z tym że spala sie to śzybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagrab 24.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 witam,tej jestem zainteresowana tym kominkiem - wkład mila z płaszczem wodnym. Czy może ktoś ma go już zamontowanego - chętnie zaobaczyłabym zdjęciadziękujęAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hmmm tez jestem zainteresowana wkładem Mila, ale wersja dwuszybowa, bez płaszcza wodnego. Ma ktoś może takie "cuś" u siebie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 12.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 witam, tej jestem zainteresowana tym kominkiem - wkład mila z płaszczem wodnym. Czy może ktoś ma go już zamontowanego - chętnie zaobaczyłabym zdjęcia dziękuję Anka Post powyżej:) zdjęcia może jutro, bo w tej chwili ciężko pracuję:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 12.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Można kupić kominek za 10 i więcej kilo złotych - wszystko zależy od zasobności portfela oraz od zadania które ma spełnićJak ma być podstawowym źródełkiem ciepła to warto zastanowić się nad produktem oferującym jak najlepsze parametry jak tylko uzupełniającym - to proszę wybaczcie ale jeżeli stopa zwrotu ma wynieść 20 lub więcej at to mija się to z sensem oszczędności Osobiście kupiłem Zuzię z dolotem powietrza z zewnątrz - na szybko w październiku po pierwszych przymrozkach. Miałem nieocieplony strop zalaną instalację i 4szt C w domu. Paliłem mokrą sosną i..Opluwana na tym forum firma i jej wyroby zaskoczyły mnie Co prawda pojedynczy płaszcz i kontrowersyjna poskręcana budowa okazała się mieć wiele pozytywnych atutów.Rozpala się świetnie, po zastosowaniu dodatkowej przepustnicy na dolocie łatwo okiełznać płomień i temperaturę jaką jest w stanie osiągnąć kominek Rączka od drzwiczek nie nagrzewa się (od szybra za to piekielnie) Szyba wbrew pozorom nie brudzi się zbytnio - zważywszy czym palę. Po małym treningu udawało mi się utrzymać ogień przez 7 godzin (palenie w nocy - deski ułożone pod deflektor Generalnie polecam jako wyroby z niższej półki bez bajerów i krzyczącej nazwyale spełniające niewygórowane wymagania PSW domu w którym mieszkam obecnie użytkuję Hark-a - jakość nieporównywalna (chodź musiałem kleić sznury uszczelniające) ale osobiście lepiej mi się pali w ZuziTeraz dociepliłem strop więc palę raz na tydzień i nadal czekam na ten cholerny gazzzzz POZDRAWIAM PGNIG-e - nie zapominajcie o mnie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 12.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Właśnie tak przeglądąłem i natknąłem się na to: http://www.allegro.pl/item802896012_ulrich_wklad_wodny_21kw_ostatnie_szt_wyprzedaz.html Trochę inne rozwiązanie niż w kratki.pl, ciekawe jak to się sprawuje? wie ktoś?Dodam że w mieszkaniu którego aktualnie się pozbywam, mam z kratki.pl i nie narzekam, zastanawiam się czy w domu nie zamontować tego powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalryba 10.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam chcę kupić kominek firmy kratki 'Mila' 26kw z płaszczem wodnym czy ktoś użytkuje taki kominek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
una 25.01.2011 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 też zastanawiam się nad Milą ale bez płaszcza i DGP. Polecacie Milę ? A jeśli nie - to co w podobnym kształcie i w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 też zastanawiam się nad Milą ale bez płaszcza i DGP. Polecacie Milę ? A jeśli nie - to co w podobnym kształcie i w podobnej cenie? Ocenić Milę z płaszczem wodnym będzie można ocenić dopiero ,jak trochę wody przez nią przepłynie .Natomiast powietrzna ,w wersji poprawionej robi niezłe wrażenie . W tej cenie nie znajdziesz alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts