rosa79 01.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, kolega ostatnio zwrócił moją uwagę na drzwi firmy Centurion. Postanowiłem zamówić na próbę, powiem szczerze, że jak na razie jestem bardzo zadowolony. Drzwi bardzo solidne i dobrze wykonane. Cena też nie najgorsza. Kupiłem „Kobe w Nucie”. Zamierzam wyposażyć resztę domu w drzwi tego właśnie producenta. Poniżej zamieszczam link do strony. http://www.centurion.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, kolega ostatnio zwrócił moją uwagę na drzwi firmy Centurion. Postanowiłem zamówić na próbę, powiem szczerze, że jak na razie jestem bardzo zadowolony. A bardziej szczerze: budujesz czy lobbujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa79 01.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Już mam wybudowane i wykańczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Już mam wybudowane i wykańczam. To pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 01.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wygloda na reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wygloda na reklamę. nie no - co ty. Myślisz, że osoba mająca wszystkie swoje 3 wpisy w tym wątku mogła próbować nas perfidnie okłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Oferta marna. Modele jak wszędzie. Nic ciekawego. Katalogu pobrać się nie da. a cennik oczywiście Dla ościeżnic brakuje najważniejszej informacji - min i max wielkości otworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wy zawsze musicie demaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa79 02.10.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Przeglądałem nowy katalog Centuriona i nowe kolor, modele drzwi naprawdę robią wrażenie. http://www.centurion.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam, kolega ostatnio zwrócił moją uwagę na drzwi firmy Centurion. Postanowiłem zamówić na próbę, powiem szczerze, że jak na razie jestem bardzo zadowolony. A bardziej szczerze: budujesz czy lobbujesz? Kasia, nie dajesz sie zwodzić słuszna uwaga. Warto byc szczerym by nie wstydzic sie kiedy wyjdzie na jaw nieprawdziwa informacja. Przez lata nie spotkałem sie z klientem kupującym "1 szt na próbę" a przed napisaniem takiego postu warto poczytać dziennki budowy by wiedziec jak My, Polacy słabo chwalimy dobre produkty...niestety. A wracając do samych drzwi - sprzedaję je od jakiegoś czasu i większych uwag nie mam. Są raczej dobre, zwłaszcza na tle inncyh tanich drzwi. Najwieksza wada to słaby marketing (katalogi), ale widzę że to tez sie zmienia. Na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 eeee.. w sumie widzę że to wpis w ogłoszeniach "komercyjnych", więc niepotrzebnie sie wdajemy w komentowanie [ od moderatora - bo został przeniesiony z "Wnętrz" jako typowa reklama a zdublowane wpisy w innych miejscach zostały skasowane ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Otóż to. Zamiast ogłosić się rzetelnie, szuka jakichś obejść. Ufać takiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts