Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, kolega ostatnio zwrócił moją uwagę na drzwi firmy Centurion. Postanowiłem zamówić na próbę, powiem szczerze, że jak na razie jestem bardzo zadowolony. Drzwi bardzo solidne i dobrze wykonane. Cena też nie najgorsza. Kupiłem „Kobe w Nucie”. Zamierzam wyposażyć resztę domu w drzwi tego właśnie producenta. Poniżej zamieszczam link do strony.

http://www.centurion.com.pl

Witam, kolega ostatnio zwrócił moją uwagę na drzwi firmy Centurion. Postanowiłem zamówić na próbę, powiem szczerze, że jak na razie jestem bardzo zadowolony.

A bardziej szczerze: budujesz czy lobbujesz?

Kasia, nie dajesz sie zwodzić :D słuszna uwaga. Warto byc szczerym by nie wstydzic sie kiedy wyjdzie na jaw nieprawdziwa informacja. Przez lata nie spotkałem sie z klientem kupującym "1 szt na próbę" a przed napisaniem takiego postu warto poczytać dziennki budowy by wiedziec jak My, Polacy słabo chwalimy dobre produkty...niestety.

A wracając do samych drzwi - sprzedaję je od jakiegoś czasu i większych uwag nie mam. Są raczej dobre, zwłaszcza na tle inncyh tanich drzwi. Najwieksza wada to słaby marketing (katalogi), ale widzę że to tez sie zmienia. Na lepsze.

eeee.. w sumie widzę że to wpis w ogłoszeniach "komercyjnych", więc niepotrzebnie sie wdajemy w komentowanie :D

[ od moderatora - bo został przeniesiony z "Wnętrz" jako typowa reklama

a zdublowane wpisy w innych miejscach zostały skasowane ]