danielm3 01.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam wszystkich.Mam pytanie,czy ktos kladl tapete z dwoch stron cieta i na zakladke.prosze o porade jak to zrobic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kleisz jedną na drugą (jak wzór - to go dopasowujesz oczywiście), potem tniesz nożem przez dwie sklejone tapety. Usuwasz odcięty paseczek górnej, resztę trochę odrywasz od ściany i wyjmujesz odciety paseczek dolnej. Teraz oba szerokie pasy idealnie do siebie przylegają, rozwalcować, żeby śladu nawet nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielm3 01.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzieki serdeczne zapytalem poniewaz w sklepie powiedziano mi ze musze rozmiezyc wzor zeby wiedziec ile odciac,potem posmarowac klejem i zlozyc na pol i odciac co dla mnie bylo nie zabardzo zrozumiale a to poprostu tak jak docina sie tapete nad np.dzwiami jezeli tapeta jest do czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts