language 07.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy sie lubi czy nie, kaminski tych rozmow przez telefon sobie nie wymyslil i to jest ........ a glownie o nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 07.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kamien jest spoko (kiedys jajkami w Kwacha rzucal!) i mam nadzieje, ze jednak go nie usuna ze stanowiska. Bardziej mnie denerwuje jak sie teraz Donaldzik miota, wyraznie grajac pod muzyczke przyszlorocznych wyborow. Tusku wszystko zrzuca na PiS, pogratulowac. Ciekawe czy media teraz bede staraly sie dociec szczegolow afery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 07.10.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mafia sycylijska odstrzeliwała niewygodnych dla siebie ludzi.Rządząca w Polsce, wybrana przez ćwierćinteligentów skorumpowana banda na szczęście używa bardziej cywilizowanych metod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... a Berlusconi wciąż nietykalny... juz nie - własnie nastapił przełom ... " ... Berlusconi w tarapatach. Grozi mu więzienie Ustawa, która zawiesza procesy karne czterech najważniejszych osób we Włoszech - prezydenta, premiera i przewodniczących obu izb parlamentu na czas ich kadencji - jest niezgodna z konstytucją. Orzekł tak włoski Trybunał Konstytucyjny. Wyrok może oznaczać nie lada kłopoty dla premiera Silvio Berlusconiego....." http://www.rmf.fm/fakty,162981,Berlusconi,w,tarapatach,Grozi,mu,wiezienie.html okres ochronny dla niektórych panów kończy sie ... wiec trzeba miec nadzieje, ze prokurator rzeszowski nie ulegnie naciskom i doprowadzi na ławe oskarżonych kolejnego "nietykalnego" choćby ten był nawet szefem CBA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 08.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamien jest spoko (kiedys jajkami w Kwacha rzucal!) i mam nadzieje, ze jednak go nie usuna ze stanowiska. Bardziej mnie denerwuje jak sie teraz Donaldzik miota, wyraznie grajac pod muzyczke przyszlorocznych wyborow. Tusku wszystko zrzuca na PiS, pogratulowac. Ciekawe czy media teraz bede staraly sie dociec szczegolow afery. Sam bym w Kwacha porzucał, jajkami najbardziej zepsutymi z mozliwych, co nie zmienia faktu, że Kamińskiemu nalezy podziękowac, bo jako szef CBA moim zdaniem się skompromitował. Podobnie jak Chlebowski i Drzewiecki w roli wysokich urzędników aparatury państwowej. Co się zas tyczy Silvio... Jestem pewien, że wymysli nowy sposób, żeby się wywinąć. Ten typ już tak ma we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Bardziej mnie denerwuje jak sie teraz Donaldzik miota, wyraznie grajac pod muzyczke przyszlorocznych wyborow. A pokaż mi ambitnego polityka, którego motorem działania nie jest ponowny wybór!? Problem w tym, że dla wyborców dobrym politykiem jawi się ten, który rzucał jajami w Kwacha czy kogokolwiek innego - mimo,że ma pusto pod skorupą. Bracia też chcą wygrać aby przejąć władzę. Lewica mając świadomość, że nie wygra też chce jak najwięcej głosów by być znaczącą opozycją itd. itp. Więc problem nie tylko w samych politykach ale i w wyborcach oraz ordynacji [patrz listy krajowe!] Obawiam się, że nawet przy jednomandatowych okręgach i bezpośrednich wyborach, wyborcy wybiorą ponownie wielu polityków pomimo ich wcześniejszej kompromitacji lub problemów z prawem. Większość elektoratu kombinuje na zasadzie selekcji negatywnej: nie lubię Kwach to głos na Kamińskiego, bo rzucał jajami; nie lubię Kaczyńskich to głos na Tuska bo to ich wróg zaciekły [i vice versa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 08.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Taka juz jest ludzka (polska) mentalność- szukamy sposobu, żeby dokuczyć tym, których nie lubimy. Takie zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 08.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wedlug mnie Kaminski byl pracowity i nalezycie spelnial swoje zadanie. Nie byl umoczony w zadne ciemne sprawki (z tymi jajkami to taki zarcik). Wyobrazam sobie co by sie dzialo jakby za PiSu doszlo do takiej afery. Dziennikarzyki, prywatne telewizje i internet podnioslyby rwetes jak to pasozytnicza bakteria PiSu trawi zdrowa tkanke Najjasniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 08.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Przesadzasz. Zdecydowanie przesadzasz. Efekty jego pracowitości były widoczne chociażby przy wymyślonej aferze gruntowej. O tak wtedy pracowitość Kamińskiego była faktycznie mocno uwidoczniona. Telewizje prywatne szkalują pis? Ciekawe które? Chyba nie masz na myśli prywtnej TV Trwam i równie prywatnej TVP? jasne, ze dziennikarze i Polastu i TVN mają swoje poglądy polityczne i w mniejszym lub większym stopniu ich materiały sa tego dowodem, ale do "obiektywizmu" tvp i Rydzyka brakuje im bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 08.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... wybrana przez ćwierćinteligentów skorumpowana banda... No, poziom kultury dyskusji osiąga nową jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Telewizje prywatne szkalują pis? Ciekawe które? Chyba nie masz na myśli prywtnej TV Trwam i równie prywatnej TVP? jasne, ze dziennikarze i Polastu i TVN mają swoje poglądy polityczne i w mniejszym lub większym stopniu ich materiały sa tego dowodem, ale do "obiektywizmu" tvp i Rydzyka brakuje im bardzo dużo. A to nie wiesz, jakie jest rozwiniecie skrotu TVN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wedlug mnie Kaminski byl pracowity i nalezycie spelnial swoje zadanie. Trudno znaleść człowieka obojętnego politycznie. Nawet szef CBA ma prawo do swoich osobistych poglądów i sympatii politycznych. Rzecz w ich ostentacyjnym ujawnianiu i niestety te poglądy można było wyczytać w działaniu Biura. Może był i pracowity ale nie wyszło mu to na zdrowie. To nie jest stanowisko dla polityka!! Za sam fakt prasowych przecieków powinien zostać zdymisjonowany. W takich służbach przeciek nie ma prawa się pojawić. Jeżeli był to przeciek kontrolowany to tym gorzej. Posumowując: Kamiński musiał odejść [tylko czy trzeba było stawiwć mu wątpliwe zarzuty prokuratorskie?]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 08.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Telewizje prywatne szkalują pis? Ciekawe które? Chyba nie masz na myśli prywtnej TV Trwam i równie prywatnej TVP? jasne, ze dziennikarze i Polastu i TVN mają swoje poglądy polityczne i w mniejszym lub większym stopniu ich materiały sa tego dowodem, ale do "obiektywizmu" tvp i Rydzyka brakuje im bardzo dużo. A to nie wiesz, jakie jest rozwiniecie skrotu TVN? A jaki to ma związek z tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... wybrana przez ćwierćinteligentów skorumpowana banda... No, poziom kultury dyskusji osiąga nową jakość. to charakterystyczne, że została na to zwrócona uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 08.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... wybrana przez ćwierćinteligentów skorumpowana banda... No, poziom kultury dyskusji osiąga nową jakość. to charakterystyczne, że została na to zwrócona uwaga mi to wisi , ze ktos nazwie mnie cwiercinteligentem za to jak glosowalem....ale widze , ze traktuje sie mnie jak idiote tymi wszystkimi tlumaczeniami.Obecnie jest juz pewny , ze postawie na innego konia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a znalazłeś już tego innego konia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Tribalrs Nie w temacie - ale masz przepiękny avart - bliski sercu. A w temacie - dewaluacja władzy nic nowego. Nie przypominam sobie ostatnio polityki bez korupcji, komisji śledczych, zarzutów i spełnienia pokładanych u wyborcy nadziejach. I wcale nie dziwię się ostatnim newsom. Normalka polska - niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a znalazłeś już tego innego konia? Nigdy nie było tak żeby "koń" był "mój" Zawsze jakoś skazuje sie nas na "mniejsze zło" Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 08.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a znalazłeś już tego innego konia? oprocz drobiu , jest czerwone niezdrowe mieso, przystawki ze swini rowniez podobnie niezdrowe, ale samo zycie jest niezdrowe i prowadzi do smierci.Mam ochote na zmiane diety, bo obecna zaczyna mi wychodzic bokami. Cos sie znajdzie, ale teraz bede bardziej wybredny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Prokuratura w Rzeszowie poinformowała, że szefowi CBA przedstawiono zarzuty grozi mu 8 lat ... http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091006/PRZEGLADPRASY/135916045 po prokuratorze rzeszowskim odważył sie nastepny prokurator tym razem z Lublina ... http://www.rmf.fm/fakty,163032,Lubelscy,prokuratorzy,czekaja,na,szefa,CBA.html na razie trwa nagonka - zwierz jest szczwany /ma chyba kilka megabajtów nagrań którymi zaszantazuje jesli poczuje sie osaczony/ dlatego ta ostrożnośc prawdziwe polowanie zacznie sie chyba na św Huberta ... potem pewno padnie strzał ... kula prosto w d ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts