Karolina i Artur 03.01.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Pierwsze wspólne Święta w nowym domu mineły baaardzo mile W związku z 9 miesiącem oczekiwania na naszą córecznę, w Beniu przywitaliśmy także Nowy Rok W tym miesiącu będziemy już w komplecie Oczywiście nie możemy sie doczekać!!!! Tymczasem w Beniu została urządzona druga sypialnia, która do tej pory była niezagospodarowana... (postaram sie wrzucić zdjęcia ) W tym tygodniu ma być zamontowana kabina w "łazience dziecięcej" .... nareszcie Dotąd zupełnie nie korzystaliśmy z tej łazienki... ale niedługo się to zmieni To dopiero początek zimy a ja już nie mogę doczekać sie jej końca.... .... moze nie będzie dłuuuga??? Trzeba mieć nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 10.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ale fajnie że juz niedługo zawita wasza dziecinka w domku, czekam na zdjęcia serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.02.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Nasza przygoda z " BENIEM " dobiegła końca... Kilka dni temu sprzedaliśmy nasz domek... i musze przyznać,że coś lekko mnie w środku ukuło kiedy sobie uświadomiłam,że dom ma już nowych właścicieli. Teraz zanim wybudujemy nowy domek zamieniamy 220 metrów domku Benia na 100 metrów mieszkania i 2400 metrów ogrodu na 70 metrów tarasu z pięknym widokiem ale .... Już niedługo mam nadzieję znowu zamieszkamy w domku z ogrodem... co ja mówię na pawno tak będzie Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie by kupić nową działkę i rozpocząć NOWĄ PRZYGODĘ .... jaką z pewnością jest budowa domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.03.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Przeprowadzkę mamy już za sobą Ufff... nareszcie mamy to z głowy Teraz pełną parą rusza poszukiwanie działki.... a łatwe to zdecydowanie nie jest.... Bardzo zalezy nam na działce w "pewnej okolicy" a tam nie łatwo kupic działkę, która była by odpowiedniej szerokości i w przystępnej cenie... działki są bardzo przebrane a jak się trafia coś ładnego to koszt 450 -500 tysięcy ..... czyli zdecydowanie za dużo!!! No nic trzeba szukać dalej Oczywiście nasze myśli i czas wypełnia głównie Juleczka Jest cuuuudowna Śliczna, pogodna i najkochańsza na świecie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.03.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wczoraj znalazłam dziełkę w miejscu na którym nam zależy, działka idealna cena nieco mniej idealna ( zdecydowanie więcej niż pierwotnie chcieliśmy wydać) ... ale trudno NAPALIŁAM SIĘ NA NIĄ BARDZO!!! Ciężko znaleść coś sensownego w Lublinie, z jednej strony ciut na uboczu a z drugiej z szybkim zojazdem do centrum.... ta pasowała mi idealnie. Jednak pewne szczegóły prawne musimy sprawdzić, bo sa pewne niejasności, które nie dają mi spokoju. Więc nie będzie decyzji do czasu kiedy sami wszystkiego nie sprawdzimy. Z mniej miłych wiadomości.... Ostatniej nocy pojawiły się u mnie komplikacje po cięciu cesarskim i od rana jestem w szpitalu, jutro zabieg i dopiero w poniedziłek do domku!!! MASAKRA JAKAŚ !!! PECH, FATUM nie wiem jak to jeszcze nazwać,że ciągle mnie się coś czepia ?!?!?! Niunia sama z Arturem, wiem ,że on sobie ze wszystkim poradzi rewelacyjnie ale ja bez Juleczki przez tyle dni chyba oszaleję!!!! Niunia jest karmiona buteleczką więc ta kwestia nie jest problemem.... ale tyle czasu bez tego maleństwa.... nie wiem jak dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.03.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jestem juz po zabiegu, wybudzona z narkozy i na tyle w dobrej formie,żeby siedzieć na FM więc chyba nie jest źle Fizycznie czuję się znacznie lepiej, psychicznie bez Niuni beznadziejnie!!! ... Odliczam dni, godziny do poniedziałku.... to będzie baaaaardzo długi weekend!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.03.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Czas zakończyc pisanie dzinnika domek, już dawno sprzedany, niedługo ruszą przygotowania do budowy nowego domu więc CZAS NA NOWY DZIENNIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts