cieszynianka 01.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czy wśród Forumowiczów są miłośnicy bluesa? Może ktoś ma już w planach spędzić sobotę 10-go października w katowickim Spodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bluesa lubię, alem za stary na podróże. ja juz tylko siedzę na ciepłym przypiecku i grzeję stare kości. I wspominam: zbuduję sobie tratwę poplynę rzeką w dół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bluesa lubię, alem za stary na podróże. ja juz tylko siedzę na ciepłym przypiecku i grzeję stare kości. I wspominam: zbuduję sobie tratwę poplynę rzeką w dół ... Nie rób z siebie takiego starego jakim nie jesteś Może jednak pozbierasz z przypiecka te Twoje "stare kości" i pojedziesz z nami pokołysać się w rytmie bluesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 01.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 szkoda, że Rawa bez Rycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bluesa lubię, alem za stary na podróże. ja juz tylko siedzę na ciepłym przypiecku i grzeję stare kości. I wspominam: zbuduję sobie tratwę poplynę rzeką w dół ... Nie rób z siebie takiego starego jakim nie jesteś Może jednak pozbierasz z przypiecka te Twoje "stare kości" i pojedziesz z nami pokołysać się w rytmie bluesa mnie to zostało: http://forum.muratordom.pl/gdzie-i-kiedy-tego-posluchac,t170774.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 szkoda, że Rawa bez Rycha Mimo tego przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Moze? Ostatni raz sluchalem bluesa jakies 2 tygodnie temu.... w schronisku. Grala mloda kapela.Troche wlasne kawalki i troche standardy. Koncert jak koncert,ale wjazd i zjazd ze schroniska w nocy to juz wyczyn. (sorki za brak ogonkow,ale klawira mi padla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to się wybierz My już bilety kupiliśmy w sierpniu Może się jakie małe spotkanko forumowe zrobi na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A żałujcie, że nie pojechaliście, było świetnie http://img15.imageshack.us/img15/169/img2210rn.jpg http://img15.imageshack.us/img15/5447/img2171p.jpg http://img15.imageshack.us/img15/8559/img2192b.jpg W przyszłym roku znowu pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 żałuję jak niewiemco że nie ruszyłam leniwego tyłka i nie pojechałam .... tym bardziej, ze to przecież tak niedaleko mnie w przyszłym roku się bankowo wybiorę ... jak dożyję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A w przyszłym roku będzie jubileuszowa, trzydziesta edycja. Dudek już zapowiadał specjalne atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts