dabell 02.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czy może ktoś polecić jakieś fajne miejsce w górach ale z basenem (w jednym obiekcie), coby po wariacjach sankowych można z dziećmi pójść na basen? Ferie sie zbliżaja i trzeba coś już szukać.Może być w Polsce (nie chciałabym za daleko jeździć zimą ), ewentualnie Słowacja jak coś super.Będe wdzięczna a podejrzewam, że wielu osobom może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 02.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 H.Gołębiewski we Wiśle. Fajne maja zjeżdżalnie. Kiedyś zjeżdżałem tak długo aż mi ktoś zwrócił uwagę, że mam dziurę w slipkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 02.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bukowina tatrzańska, dużo yciągów, tras i baseny geotermalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 02.10.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bukowina Tatrzańska nam pasuje może ktoś polecić sympatyczne miejsce dla rodziny 2+2+2 (koty ), z dobrym wyżywieniem i raczej domowa atmosferą . Na baseny dojdziemy lub dojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts