dorota_s_30 02.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 WitamCzy ktoś zamawiał meble kuchenne u tych firm z Krakowa? Muszę znaleźć dobrą i niedrogą firmę do mebli kuchennych, ale nie mam nikogo poleconego. A może możecie polecić kogoś i podać jakiś namiar na porządne firmy z Krakowa, Olkusza lub okolic. Rozmawiałam na razie tylko mailowo z meb-krak. Miła i szybka obsługa. Wycenili mi nawet wstępnie kuchnie na ok 6000zł, ale boje się fuszerki. Prosze o pomoc.PozdrawiamP.S. szukalam na forum ale nie znalazłam nic o tej firmie, chyba nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJaw 22.10.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam! Chciałam polecić Pani firmę Meb-Krak z Krakowa. Ja jestem bardzo zadowolona z wykonania przez nich dwóch dużych szaf z drzwiami przesuwnymi i zabudowy kuchennej. Firma była terminowa, solidna i zostawiła po sobie porządek. Mogę jeszcze dodać, że w firmie tej pracują bardzo przystojni młodzi Panowie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts