Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

shara shayba

Recommended Posts

Ten wzorek podraza cala podloge tylko troche, natomiast musi byc on utrwalony zywica... Przy odrobinie szczescia i wykupieniu miejscowki na macanie betonu u mnie na licytacji dla Frania znajde Ci wykonawce, ktory z Ciebie nie zedrze. :lol: :wink:

zgłoś tą propozycje zakreconejelfie, bo o ile dobrze pamiętam ona obiecywała za to nagrodę :D

• Odpowiedzi 510
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ten wzorek podraza cala podloge tylko troche, natomiast musi byc on utrwalony zywica... Przy odrobinie szczescia i wykupieniu miejscowki na macanie betonu u mnie na licytacji dla Frania znajde Ci wykonawce, ktory z Ciebie nie zedrze. :lol: :wink:

zgłoś tą propozycje zakreconejelfie, bo o ile dobrze pamiętam ona obiecywała za to nagrodę :D

Napisalam u niej, ze wiem, jak to mozna zrobic, ale nie podjela tematu, moze juz na forum nie zaglada? :roll:

Witaj Magdalena74 :D

Miło Cię gościć u mnie. Tym bardziej, że łączy nas więcej niż myślisz... :o 8) :lol:

Uroczy wątek.... trafilam tu z brązów

Witaj zatem w szarych progach 8) :lol: :lol: :lol: Dla odmiany... :D A gdzie te brązy? :roll:

Ten wzorek podraza cala podloge tylko troche, natomiast musi byc on utrwalony zywica... Przy odrobinie szczescia i wykupieniu miejscowki na macanie betonu u mnie na licytacji dla Frania znajde Ci wykonawce, ktory z Ciebie nie zedrze.

Miejscówka zaklepana 8) :lol: :lol: :lol: Pucuj beton 8) Tudzież szkło :wink: :wink: :wink:

Co do szczęścia...pożyjemy...zobaczymy... :roll: 8) :wink:

[pozdróweczki :D

Witaj Magdalena74 :D

Miło Cię gościć u mnie. Tym bardziej, że łączy nas więcej niż myślisz... :o 8) :lol:

Jesssu a co nas łączy? Mam przeczytac te 1334 posty, czy ździebko mi podpowiesz? :D :wink:

Hahahahhahah Czytać wszystkie moje posty! :o Nikogo nie skazałabym na takie tortury! :o :oops: No chyba, że mojego ex-wykonawcę hyhy 8) Oczywiście, że Ci podpowiem. :lol: Na priva :D

no dobra... :roll:

to moja Kenjucha:

http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/x/1/1/2/51439213_d.jpg

(uwielbia grzać się na kaloryferze, albo z myszką bądź żółwikiem w łóżku :D)

a to Dżindżucha:

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/0/4/8/51440585_d.jpg

(zawsze w kuchni :o Albo przy garach albo w zlewie. Prawdziwa kura domowa :wink: )