Magdalena74 02.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Magda, jak tam kocio? Mam nadzieję, że wrócił? niestety nie byłam nawet u weta który mieszka w okolicy, żeby go uprzedzić, że zaginął mi kotek i jak ktoś sie z takim pojawi, to żeby dał mi znać ...i też cisza SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU MADMEGS, przeczytałam Twój cały dziennik i mocno Ci kibicuję i życzę Ci w tym nowym roku samych sukcesów budowlanych, oraz zadowolenia w życiu prywatnym i zawodowym Masz taką siłę kobito, że jestem pewna że następne święta spędzisz już w nowym domku, czego Ci z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.01.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.01.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Magda, jak tam kocio? Mam nadzieję, że wrócił? niestety nie byłam nawet u weta który mieszka w okolicy, żeby go uprzedzić, że zaginął mi kotek i jak ktoś sie z takim pojawi, to żeby dał mi znać ...i też cisza oj, przykro mi to słyszeć Współczuję straty, a co do samego kocia - jedyna nadzieja, że ktoś go przygarnął i siedzi sobie w ciepełku wśród przyjaznych ludzi SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU MADMEGS, przeczytałam Twój cały dziennik Dobra jesteś! Sporo tego było, nie? i mocno Ci kibicuję i życzę Ci w tym nowym roku samych sukcesów budowlanych, oraz zadowolenia w życiu prywatnym i zawodowym Masz taką siłę kobito, że jestem pewna że następne święta spędzisz już w nowym domku, czego Ci z całego serca życzę Dziękuję za życzenia, bardzo się przydadzą , niemniej co do następnych świąt... śmiem powątpiewać Siła siłą , szajba szajbą , ale pewnych rzeczy nie da się niestety przeskoczyć Ale co tam! Do następnych świąt internetu na wsi jeszcze nie będzie, więc dokąd tu się spieszyć? pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.01.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Środa 13 stycznia 2010 r. widziałam urząd miejski w Dąbrowie Górniczej. Fajny projekt. http://www.dabrowa-gornicza.pl/uploads/pub/pages/page_111/D%C4%85browa%20G%C3%B3rnicza%20UM%202.jpg Piękne wnętrza. Szare okna, stalowe nowoczesne konstrukcje, stalowo szklane barierki, drewniane podłogi (no niezupełnie drewniane i do tego zajechane na maksa, ale chodzi mi o połączenie koloru drewna z szarością...) Prawie mogłabym tam mieszkać... http://dabrowa-gornicza.com/PL/public/upload/22/images/urzad-wnetrze.jpg http://dabrowa-gornicza.com/PL/public/upload/21/images/urzad-wnetrze-2.jpg Tylko kible brzydkie, ale nie wymagajmy za wiele... Jak widać z Nowym Rokiem szajba Szajbie nie przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja sie wlasnie zastanawialam, gdzie sie podzialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hejka no jestem, jestem, wywiało mnie na jakiś czas z forum Małżonek się objawił, zreaktywował czy jak to tam nazwać i utonęłam w obowiązkach małżeńskich Uprzedzając złośliwe komentarze w praniu, gotowaniu i sprzątaniu RÓWNIEŻ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No tak to jest... Widzialas mojego kota, czy juz bylas zniknieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.01.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 widziałam Boski kolo jest! Jak się sprawuje, oprócz tego że uwielbia śmieciowe żarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Super jest. Gada caly czas, spi z centymetrem (to oprocz korka druga ulubiona zabawka), poluje w nocy i nie budzi mnie rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.01.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 suuper koty są boskie, nie? Moja czarnula śpi z ukradzioną z łazienki gąbka-żółwikiem (wykrada codziennie ) Jak jej zostawiliśmy żółwika to straciła nim zainteresowanie Spadam teraz, bo trzeba: 1. spacyfikować bachornię, bo filmiki w powerpoint'cie produkuje zamiast spać, 2. posprzątać kuwety, bo kociambry aczkolwiek z pyska rozkoszne, to odór drugą stroną produkują nieziemski 3. położyć męża spać. Znaczy wykopać z kanapy tudzież przekonać go, że mu niewygodnie i sam pragnie zwekslować się do łóżka Nie musi wiedzieć co robię wieczorami Niech myśli że sprzątam albo co... , a nie siedzę do rana przy kompie... Buziaki zatem i narka. Fajnie, że zajrzałaś Looknę później w "maryniowe betony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 14.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 madmegs, fajne te Twoje szarości! ten kto po raz pierwszy użył słowa "szarobury" na określenie nijakości powinien koniecznie do Ciebie zaglądnąć)) aż chiałoby się za poetką powiedzieć: "szaro mi i spokojnie, szaro mi....":))) ps. a przy okazji pozdawiam i witam noworocznie, aha i przestrzegam - jeszcze tu wrócę (jeśli mogę?))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wpadłam sie przywitać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 i ja też, Szajbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.01.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 madmegs, fajne te Twoje szarości! ten kto po raz pierwszy użył słowa "szarobury" na określenie nijakości powinien koniecznie do Ciebie zaglądnąć)) pytanie czy jeszcze żyje? a przy okazji pozdawiam i witam noworocznie, aha i przestrzegam - jeszcze tu wrócę (jeśli mogę?))))) No to ja serdecznie Cię witam w szarych progach i wracaj kiedy tylko zechcesz PS Boski masz avatar Wpadłam sie przywitać!! super jak tam przygotowania do kuligu? czapki kurtki, ciepłe majty za przeproszeniem i naleweczki naszykowane? i ja też, Szajbo witaj i Ty, Królowo Informuję uprzejmie , że poleciałam kurcgalopkiem z rewizytą i popanoszyłam się trochę w Dworskich Progach , bo mnie dawno tam nie było I znów, na jakiś czas będziesz mnie miała dosyć pozdrówki gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 27.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wpadłam się pzrywitać, ale nie tak bezinteresownie Mam pytanie - odnośnie kuchni, które umieściłaś na pierwszej stronie. Jest tam zdjęcie takiej kuchni, gdzie dwie urocze panie sobie gawędzą, z czego jedna siedzi na stole a moje pytanie brzmi: czy wiesz co to za projekt kuchni? z jakiej firmy? albo może wiesz jaki to kolor tego drena na bokach i blatach? pozdrawiam szaro-buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 hej majkabajka07 tu masz linka:) http://www.laura.com.pl/firma/ buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I co tak zniknela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zniknięta, bo pracuje I bo zdołowana łokropecnie Stara się nie łazić po zaprzyjaźnionych stronach, bo to straaasznie wciąga . Z przyzwoitości odpisuje, jak tylko może Ale jak się odrobi... to się ludziska nie opędzita! buziole PS Kotę żeśmy ze stręczenia odebrali. Zadowolona ladacznica wróciła Najlepsze, że druga jej chyba pozazdrościła seks weekendu i dzisiaj zaczęła miałczeć i tarzać się. Ocipieć można... Jak ją wywiozę do bzykanta (bo jakże inaczej nazwać kawalera od bzykania okazjonalnego? ), to już podpadnę pod recydywę za stręczenie Ciekawe czy kto paczki mi będzie nosił? Chyba kocie wnuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 madmegs, Ty jesteś alfons... alfonsic... cholera, to chyba nie ma formy żeńskiej. burdelmamą jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts