madmegs 27.01.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no widzisz, jak to codziennie człowiek odkrywa w sobie nowe talenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 http://www.cerim.it/public/files/EASY%20LIVING%20flyer%2009-361.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 29.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzięki zalinka bardzo mi pomogłaś - mnóstwo ciekawych kuchni tam znalazłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 przyszłam się przywitać... chyba wiosna idzie skoro koty zaczynają szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Hejka majkabajka -nie ma za co jak się dowiesz jakie mają ceny to daj znać I sama jestem ciekawa co to za drewno (no...mdf chyba? ) było, o które pytałaś. Ładne kamlotek dzięki za linka. Ładniutkie rzeczy tam mają Przeraża mnie tylko język włoski w podpisach. Nie wiem czemu, ale w kontekście płytek zawsze drogo mi się Włochy kojarzą Alunek Też się witam chyba wiosna idzie skoro koty zaczynają szaleć Ha, gdyby od natężenia miauków moich sierściuchów miała zależeć aura, to klimat równikowy dzisiaj mielibyśmy w Polsce Zima nie zima, pozdrówki cieplutkie dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Cze Streczycielko. Pod moim blokiem seks koci uprawiany jest non-stop, wiec Jonasz szaleje tez... Chcialby, ale nie ma jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 cze Małgoś Aaaa to Ty w zamtuzie mieszkasz? A co do Jonasza - to jak to nie ma jak? W sensie czym czy że zamknięty jest i tylko przez szybkę może oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 12.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam, Mam nadzieję, ze znalazłam odpowiednie miejsce...nareszcie...po kilkudniowych poszukiwaniach i przeszukiwaniach sieci jestem podłamana...Kupilismy stary(ponad 30 letni dom)w lesie. Dom zniszczony zaniedbany...no dziś wiem, ze pewnie bezpieczniej by było kupić plac i postawic nowy...ale do rzeczy...przymierzamy sie do ocieplenia i nowej elewacji. Problem jednak w tym, ze chcemy aby nasza elewacja była ciemno szara a własciwie grafitowa. W Polsce jest takich domów naprawde mało(może sie mylę??)a bardzo bym chciała zobaczyć kilka takich na zdjęciach. Może tu u Was znajde pomoc...może macie kilka przykładów domów w grafitowym kolorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 12.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 tu jest link do szarych elewacji http://www.buma.com.pl/oferta_firm/dzialalnosc_buma_building_system.htm a tu do wątku na tym forum odnośnie elewacji miłego oglądania http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 12.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dziękuje bardzo. Wątek na temat elewacji znam na pamięć ale akurat szarych domów jak na lekarstwo ...przeważaja wszelkie odmiany kremów i beży... A szare ... widywałam daleko stąd ...ech...już słyszę komentarze na temat "czarnego" domu P.S Swoja droga jak tylko bym wiedziała jak sie załacza zdjęcia....to wkleiłabym Wam jedna inspirację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921.htm?highlight=wklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 12.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 malgos2 ten wątek tez juz przerobiłam i nic nie kumam... nie chce zaśmiecac watku...ale dlaczego wklejenie zdjecia tu jest tak skomplikowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie jest skomplikowane... Ladujesz zdjecie na jakis serwis - imageshack.us, photobucket.com, picassa... A potem wklejasz kod, ktory sie generuje automatycznie, nic nie musisz robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 12.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://images44.fotosik.pl/259/234f193dfa07c8d1.jpg Dobra próbuje... Od razu od pierwszego razu łamie prawo bo fotka jest znaleziona w necie i nie potrafie podać jej źródła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam, Mam nadzieję, ze znalazłam odpowiednie miejsce...nareszcie...po kilkudniowych poszukiwaniach i przeszukiwaniach sieci jestem podłamana... Kupilismy stary(ponad 30 letni dom)w lesie. Dom zniszczony zaniedbany...no dziś wiem, ze pewnie bezpieczniej by było kupić plac i postawic nowy...ale do rzeczy...przymierzamy sie do ocieplenia i nowej elewacji. Problem jednak w tym, ze chcemy aby nasza elewacja była ciemno szara a własciwie grafitowa. W Polsce jest takich domów naprawde mało(może sie mylę??)a bardzo bym chciała zobaczyć kilka takich na zdjęciach. Może tu u Was znajde pomoc...może macie kilka przykładów domów w grafitowym kolorze?? http://lh5.ggpht.com/_BERp3P9_sIo/SiLgofeBKwI/AAAAAAAAAos/woSAJ1bixk8/s400/IMG_0158.JPG Tu więcej projektów: http://forum.muratordom.pl/post4025215.htm?highlight=#4025215 http://forum.muratordom.pl/nowoczesne-stodoly-inspiracje,t151258-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 15.02.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wow !!!!! rasia piekne! Nawet bryłę mamy podobną i w lesie...czyli ładnie sie prezentuje na tle drzew! wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wow !!!!! rasia piekne! Nawet bryłę mamy podobną i w lesie...czyli ładnie sie prezentuje na tle drzew! wielkie dzieki! Absolutnie szary i grafitowy są... piękne... !!! Ja mam cały szary dom, szare okna, srebrne rynny, szary dach... tylko drewniany taras i będą/w dalekiej przyszłości/ drewniane okiennice... i też w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 15.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 u mnie już część okien w kolorze złoty dąb i srebrny dach(stary ale podobno w świetnej kondycji) architektura...głebokie lata 70te...dość chałupa paskudna ale jestem pewna, że ten grafit ja uratuje wkleje fotę mojego paskudka jak juz bede wiedziała, ze zgromadziłam całe fundusze na nowa elewację...miejscami będe chciała dodać drewno w kolorze okien...i tu będe napewno potrzebowała Waszej pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 pewnie, na tym forum pomoc masz jak w banku, wklejaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a gdzie jest madmegs, główna dama w tym wątku, zapracowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts