madmegs 18.02.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 madmegs, ta ostatnia lampa jak zakonnica gratuluję...yyyy, nie wiem czego, ale gratuluję. Witaj Pani Nooo miałam dokładnie to samo skojarzenie. Z zakonnicami z Żandarma z Saint Tropez Moja ulubiona scena to jak popylają tą cytryną ze wzgórza. Dzięki za gratki Nie wiesz czego gratulujesz? Powiedzmy...że oświecenia Dokładniejsze dane znajdziesz w dzienniku, gdyby Ci to miało spędzać sen z powiek pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.02.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 madmegs można spytać co to za lampa ta druga z żółtym i ta ostatnia-zakonnica ? Ta druga z żółtym to lampeczka zaprojektowana przez Mię Gammelgaard dla Bent Krogh Furniture A/S. A ostatnia zakonnnica to dzieło Jeffa Millera. Moja ulubienica. Wogóle podobją mi się skróty myślowe w projektach Millera. Czyż to nie mówi samo za siebie? http://www.jeffmillerdesign.com/images/SixChocolates.jpg A tu mogłabym się wprowadzic choćby i jutro : http://www.jeffmillerdesign.com/images/NYCloft.jpg Niestety muszę sama sobie wykończyć domek, starając jednocześnie nie wykończyć siebie... A może stety... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.02.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A uprzedzając ewentualne pytania wstawiam do załączonych wyżej fotek podpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 18.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 niestety...z obiecanych funduszy na elewacje nici...trza bedzie uzbierac ale jest tu tak miło że i tak z Wami zostaję!...a elewacja jak juz bedzie to na stówe bedzie grafitowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Współczuję. Wiem coś o samodzielnym ciułaniu... Nie ma tego złego... w końcu z nami zostajesz Uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 21.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) http://w-a.pl/aktualnosci.php?artykul=856 Edytowane 2 Lutego 2016 przez Magdalena74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 26.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 madmegs, gratuluję oświecenia - chociaż świeczki fajna sprawa, to jednak ze dwie, trzy lampy tyż super mieć lampa zakonnica powala na kolana - osobiście jednak wolałabym bardziej świeckie:) za to flosów zazdraszczam baarrrdddooo! pozdrawiam wczesnowiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Cze wsjem Wpadam tylko na chwilkę, dopiero co wróciłam, ogarnąć się muszę Magdalena74 - fajne to pinkmaggituz - hyhyh, ja też jestem mocno świecka, rzekłabym , ale lampa zostaje Flosów zazdraszczać będziesz jak będą. U mnie na razie są nadal w strefie marzeń. Fajnie że wiosna się zrobiła. Miła niespodzianka Muszę się za różami rozejrzeć tymczasem narka bawcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A Ty wiesz, ze ja Cie gwaltem i przemoca wzielam i wpisalam na franiowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 cze jezusie maryjo józefie święty! To tak od razu gwałcić bydą? Właśnie CIĘ czytam, nie dobrnęłam jeszcze do końca. Mów mi tu porządnie, gdziem zapisana i na kiedy, co by powinności władczo nałożone spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 cze jezusie maryjo józefie święty! To tak od razu gwałcić bydą? Właśnie CIĘ czytam, nie dobrnęłam jeszcze do końca. Mów mi tu porządnie, gdziem zapisana i na kiedy, co by powinności władczo nałożone spełnić No na 13-ego... Mowilas, ze dotrzesz, pamietam wyraznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No to dobrą masz pamięć Nie wypieram się przecież Ale dobrze wiedzieć, będę uważać na przyszłość co do Ciebie mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Moj maz mowi, ze mam pamiec jak slon. Nic nie umknie, nawet po pijaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Przesrane Normalnie będę cały czas jadła, co by za dużo nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Przesrane Normalnie będę cały czas jadła, co by za dużo nie gadać To juz lepiej caly czas pij, bedziesz latwiejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a co? masz jakieś niecne zamiary wobec mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a co? masz jakieś niecne zamiary wobec mnie? No przeciez od gwaltu sie zaczelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no tak... No to myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny... Słuchaj, a my nie mogłybyśmy się gdzieś w jednym miejscu zgadać, tu, albo u Ciebie? Bo latamy tak po tych wątkach jak kot z pęcherzem. Tudzież z metrem krawieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No wiesz, mozemy gadac gdzie chcesz, ale przy okazji wszystkie dociebiezagladaczki zapraszam rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Z tego co widzę to jesteś teraz jedyną domniezaglądaczką Chyba że sama do siebie zajrzę i skorzystam z Twojego zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts