Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

shara shayba

Recommended Posts

To i ja się witam i dołączam do szaro-zakręconych....

A co do okien... to może pójście na kompromis?? u mnie - od zewnątrz szare, od wewnątrz białe. Mąż sie bał że jak sie zmieni za kilka lat wizja wnętrza to szare mogą nie pasować... no cóż mi się nie zmieni... no ale na taki kompromis mogę iść.

A szarości.... piękne są....

Ja do nich dodam jeszcze czerń i biel.... a w salonie mocny akcent - tylko cały czas zastanawiam sie jaki: pomarańcz, cytrynowa-żółć, czy może turkus/kobalt.... a może fiolety.... oj dylematy...

• Odpowiedzi 510
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie te foty na mailu?

A w ogole, w ogole to... Biale tez jest piekne, daj spokoj, szkoda zycia na pierdoly. Zaslonisz firaneczkami i bedzie git. :)

Firaneczkami... :o chyba cię cioteczka pogięło :) Muślinowymi zapewne... ;)

Ale fakt, szkoda życia na pierdoły. Będę rzadziej myła, może same z siebie zszarzeją.... :D

To i ja się witam i dołączam do szaro-zakręconych....

A co do okien... to może pójście na kompromis?? u mnie - od zewnątrz szare, od wewnątrz białe. Mąż sie bał że jak sie zmieni za kilka lat wizja wnętrza to szare mogą nie pasować... no cóż mi się nie zmieni... no ale na taki kompromis mogę iść.

A szarości.... piękne są....

Ja do nich dodam jeszcze czerń i biel.... a w salonie mocny akcent - tylko cały czas zastanawiam sie jaki: pomarańcz, cytrynowa-żółć, czy może turkus/kobalt.... a może fiolety.... oj dylematy...

Witaj Atika w moich szarych progach :)

No kompromis, kompromis :( Mój ślubny miał dokładnie taki sam argument jak Twój... :mad:

Co do akcentu - to najmniejszy pikuś - dodatki można zmieniać skolko ugodno :) mały ból :)

• 7 months później...