atika 16.07.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 To i ja się witam i dołączam do szaro-zakręconych.... A co do okien... to może pójście na kompromis?? u mnie - od zewnątrz szare, od wewnątrz białe. Mąż sie bał że jak sie zmieni za kilka lat wizja wnętrza to szare mogą nie pasować... no cóż mi się nie zmieni... no ale na taki kompromis mogę iść. A szarości.... piękne są.... Ja do nich dodam jeszcze czerń i biel.... a w salonie mocny akcent - tylko cały czas zastanawiam sie jaki: pomarańcz, cytrynowa-żółć, czy może turkus/kobalt.... a może fiolety.... oj dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.07.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Gdzie te foty na mailu? A w ogole, w ogole to... Biale tez jest piekne, daj spokoj, szkoda zycia na pierdoly. Zaslonisz firaneczkami i bedzie git. Firaneczkami... chyba cię cioteczka pogięło Muślinowymi zapewne... Ale fakt, szkoda życia na pierdoły. Będę rzadziej myła, może same z siebie zszarzeją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 To i ja się witam i dołączam do szaro-zakręconych.... A co do okien... to może pójście na kompromis?? u mnie - od zewnątrz szare, od wewnątrz białe. Mąż sie bał że jak sie zmieni za kilka lat wizja wnętrza to szare mogą nie pasować... no cóż mi się nie zmieni... no ale na taki kompromis mogę iść. A szarości.... piękne są.... Ja do nich dodam jeszcze czerń i biel.... a w salonie mocny akcent - tylko cały czas zastanawiam sie jaki: pomarańcz, cytrynowa-żółć, czy może turkus/kobalt.... a może fiolety.... oj dylematy... Witaj Atika w moich szarych progach No kompromis, kompromis Mój ślubny miał dokładnie taki sam argument jak Twój... Co do akcentu - to najmniejszy pikuś - dodatki można zmieniać skolko ugodno mały ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Hej, wakacje już dawno się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 No wlasnie niedlugo beda kolejne wakacje...Madmegs gdzie sie podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.03.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czemu dopiero dzisiaj odkopano taki shajbiasty wątek??? Też chcę ciągu dalszego - nigdy tu nie byłam, a widzę że warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.03.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Madmegs parę dni temu pożegnała się w swoim dzienniku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108117-DB-Pewnej-Szalonej-Rodziny/page9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 O rany Strasznie przykro Okropnie jest czytać, że komuś kogo się czytało poszło nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 I Dziennik Mad i szaraszayba to pierwsze teamty na forum jakie poznałam i dodałam do ulubionych... Mierda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 OOOOO jaka smutna wiadomosc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.03.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 M. nie wiem co powiedzieć,w każdym bądź razie jestem z Tobą. Jeśli już całkowicie zrezygnowałaś z pisania,to napisz czasami parę słów u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts