piotrul 02.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Prosze o poradę: Bedę wylewał posadzkę na pietrze i muszę w niej "schować" przewody ogrzewajace pomieszczenie poniżej. Rury o przekroju okragłym nie wchodzą w grę ze względy na zbyt dużą średnicę. Pozostają prostokątne, ale z czego? Z blachy? A może są jakieś kształtki ceramiczne lub z keramzytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 02.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 w casto widziałem prostokątne wentylacyjne z hdpe chyba. jeśli temperatura powietrza będzie poniżej 70 stopni to powinny być ok. są różne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniucorso 03.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Są też stalowe, ocynkowane i ocieplone wełną prostokątne kształtki, nie pamiętam tylko z jakiej firmy, jak znajdę to wkleję linka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 04.10.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O właśnie o takiego gotowca mi chodzi. Tyle, że nie mogę nigdzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 04.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O właśnie o takiego gotowca mi chodzi. Tyle, że nie mogę nigdzie znaleźć. Kratki.pl - tylko przykładowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts