Żelka 02.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja rozumiem reklamy, alo to juz jest natretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To nie jest natrętne. To jest wyjątkowo upierdliwe. A efekt tej wyjątkowo upierdliwej reklamy jest taki, że będę omijał szerokim łukiem sklepy Awans – co też będę zalecał innym. Śnieżka już chyba sobie w brodę pluje za zamieszczenie tamtej reklamy, bo chyba odniosła nie zamierzony skutek. Myślę, że przyjdzie taki czas, że spece od reklamy zorientują się wreszcie, że takie postępowanie jest antyreklamą – no chyba, że sposób umieszczania tych zleciła konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aha, zmuszają ludzi do instalowania dodatków do przeglądarek. Świństwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 proszę jacy skuteczni ....mówisz-masz .... reklamy fugi niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 u mnie dalej jest zaraz pogryzę monitor głowa mnie boli od migotania efektu brokatu won z tym bo mi się wyrazy cisną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 w dodatku nienawidzę fioletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 02.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sluchajcie przed chwila zainstalowalem dodatek do FireFox o nazwie Adblock z strony:https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 i zycie stalo sie lepsze NIE MA REKLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tej choler........ fugi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sluchajcie przed chwila zainstalowalem dodatek do FireFox o nazwie Adblock z strony: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 i zycie stalo sie lepsze NIE MA REKLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tej choler........ fugi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strzał w dychę ...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A czy do Explorera też jest jakieś lekarstwo (tego Foxa nie lubię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 02.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No to teraz masz powod aby go lubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No to teraz masz powod aby go lubic Chyba się będę musiała przełamać A może ta cholerna fuga nie jest na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 02.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 fuga tak ale pojawi sie w jej miejce inne "choler...a" i tak dalej bedzie a dzieki adblock nie ma fugi i reklam tez na poczatku strony naprawde polecam firefox'a w wersji 3.5.x jest to bradzo dobra przegladarka i ma bardzo duzo dodatkow ale zobacz do IE moze to zadziala: http://simple-adblock.com/http://ie7pro.com/ad-blocker.html nie sprawdzalem bo nie uzywam IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A czy do Explorera też jest jakieś lekarstwo (tego Foxa nie lubię ) tak .... wyleczyć się z Explorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Fuga jest nie do wytrzymania i właśnie na złość tej reklamie nie kupiłabym tej fugi a na pewno nie kupie nic z tej firmy za natręctwo.................jestem chyba inna bo na mnie reklamy działają odwrotnie niz powinny.................nie kupuje nic co jest reklamowane.................. To skakanie po ekranie naprawdę utrudnia poruszanie się po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Zajrzałam do działu "Uwagi o naszym Forum", bo też wkurzała mnie latająca reklama fugi. Z radością zauważyłam, że wątek o denerwującej reklamie został już założony. Reklamy da się zamknąć i w dodatku zakrywa mi część pierwszego postu na stronie. Efekt odwrotny do zamierzonego - czego jak czego ale nie kupię ŻADNEGO PRODUKTU TEJ FIRMY. Niedawno była też wyskakująca reklama na górze strony - sęk w tym, że nie pojawiała się od razu, tylko po jakimś czasie i rozpychała stronę. Też było denerwujące, bo zaczynałam coś czytać i nagle tekst mi zjeżdżał na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja tam nie patrze na fugę tylko na foczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Sposób prezentacji tej reklamy to błąd techniczny. Przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Długo jeszcze będzie trzeba się z nią męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Sposób prezentacji tej reklamy to błąd techniczny. Przepraszamy A może da się to jakoś naprawić, bo nie można czytać w całości pierwszych postów na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Już jest z boku - informacja od informatyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts