Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Natręnte reklamy!!!!

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To nie jest natrętne.

To jest wyjątkowo upierdliwe. :evil:

A efekt tej wyjątkowo upierdliwej reklamy jest taki, że będę omijał szerokim łukiem sklepy Awans – co też będę zalecał innym. 8)

Śnieżka już chyba sobie w brodę pluje za zamieszczenie tamtej reklamy, bo chyba odniosła nie zamierzony skutek. :lol:

Myślę, że przyjdzie taki czas, że spece od reklamy zorientują się wreszcie, że takie postępowanie jest antyreklamą – no chyba, że sposób umieszczania tych zleciła konkurencja. :lol:

Sluchajcie przed chwila zainstalowalem dodatek do FireFox o nazwie Adblock z strony:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 i zycie stalo sie lepsze NIE MA REKLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tej choler........ fugi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strzał w dychę ...dzięki :D

fuga tak ale pojawi sie w jej miejce inne "choler...a" i tak dalej bedzie a dzieki adblock nie ma fugi i reklam tez na poczatku strony

naprawde polecam firefox'a w wersji 3.5.x jest to bradzo dobra przegladarka i ma bardzo duzo dodatkow ale zobacz do IE moze to zadziala:

http://simple-adblock.com/

http://ie7pro.com/ad-blocker.html

nie sprawdzalem bo nie uzywam IE

Fuga jest nie do wytrzymania i właśnie na złość tej reklamie nie kupiłabym tej fugi a na pewno nie kupie nic z tej firmy za natręctwo.................jestem chyba inna bo na mnie reklamy działają odwrotnie niz powinny.................nie kupuje nic co jest reklamowane..................

To skakanie po ekranie naprawdę utrudnia poruszanie się po forum.

Zajrzałam do działu "Uwagi o naszym Forum", bo też wkurzała mnie latająca reklama fugi. Z radością zauważyłam, że wątek o denerwującej reklamie został już założony.

Reklamy da się zamknąć i w dodatku zakrywa mi część pierwszego postu na stronie.

Efekt odwrotny do zamierzonego - czego jak czego ale nie kupię ŻADNEGO PRODUKTU TEJ FIRMY.

Niedawno była też wyskakująca reklama na górze strony - sęk w tym, że nie pojawiała się od razu, tylko po jakimś czasie i rozpychała stronę. Też było denerwujące, bo zaczynałam coś czytać i nagle tekst mi zjeżdżał na dół.