OK 10.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Noooo, teraz to nawet ja się wściekłam Macie coś na Chroma? Pliiiiissssss Fuga mi nie wyskakiwała, a to g..wno lata i wyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jako działanie dorażne ściszyłam do zera głośnik-przynajmniej mi ta nimfa nie rzegocze tym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jako działanie dorażne ściszyłam do zera głośnik-przynajmniej mi ta nimfa nie rzegocze tym autem Dzięki, myślałam o tym, tylko powiadomień wtedy nie słyszę Ale chyba tak zrobię, bo w przeciwnym wypadku zaraz stracę lapka (w wypadku ze ścianą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 10.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Rowniez mam Chroma i lubie ta przegladarke... a rada w stylu zmien przegladarke jest nie na miejscu. "Uzytkuje" rozne fora i tylko tu wystepuje potrzeba "zmiany przegladarki" wszedzie indziej daje sie pogodzic reklamy z normlanym uzytkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Szlag mnie zaraz trafi!! Reklama wyskakuje przy każdym przejściu, nawet jak zaczęłam pisać tę wiadomość!! Do tego wyje!! LITOŚCI!!! ps. jak ktos zna na to sposób /korzystam z mozilli/ to błagam o pomoc zainstauj to: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 i zero masz reklam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No ta wszechobecna baba na fotelu już mi zepsuła reszte dnia Ja mam operę. da sie coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu zwraiuę przez tą babę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 spokojnie to dopiero początek... jeszcze trochę do świąt zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Od trzech minut jej (tej baby) nie ma Ale czy to będzie na zawsze, czy tylko aby oddech złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 w pracy mam explorera , w domu mozille ... na obu se zainstalowałam dodatki blokujące okienka i nic mi się nie wyświetla - żadne kompletnie reklamy .... tylko po prawej stronie monitora mam pasek wolnej przestrzeni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Od trzech minut jej (tej baby) nie ma Ale czy to będzie na zawsze, czy tylko aby oddech złapać? Pojawiłą się już 3 razy w ciągu ostatnich 3 minut Niech mnie ktoś przytuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ten wstretny babsztyl wyskakuje na pol ekranu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzisiaj przynajmniej nie drze mordy Ale wybitnie paskudna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzisiaj przynajmniej nie drze mordy Za to ja tak! Za kazdym razem jak na mnie wyskakuje z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ku pokrzepieniu i przestrodze. Aktualność Strona główna»Aktualności»Serwery i sieci Reklamy internetowe pod lupą UOKiK. Nachalne reklamy przesłaniające pożądane treści, wyskakujące znienacka i nie dające się zamknąć okienka oraz inne denerwujące reklamy - prawdziwa zmora użytkowników internetu - trafiły pod lupę Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. „Część reklam internetowych z pewnością łamie prawo. Dlatego śledzimy to, co się dzieje w internecie. Tym razem zwracamy większą uwagę na to, jak działają reklamy na różnych komputerach, aby mieć dowody, że ich uciążliwość nie wynika z wadliwego działania sprzętu” – powiedział Rzeczpospolitej Łukasz Wroński z Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Urząd już od jakiegoś czasu przygląda się uciążliwym i denerwującym banerom. Uwagę UOKiK zwróciły między innymi okienka, których nie dało się zamknąć, ponieważ nie miały służącego do tego krzyżyka oraz te, w których krzyżyk wprawdzie umieszczono, ale w taki sposób, że gdy użytkownik chciał najechać na niego kursorem - zaczynał uciekać. Urząd podjął w tych sprawach czynności wyjaśniające i poprosił firmy o ustosunkowanie się do zarzutów. Na razie nie podjęto jeszcze decyzji o wszczęciu postępowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 05.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 znoszę reklamy które wyskakują, jedno kliknięcie i po sprawie. Ale kompletnie nie pojmę po co na tej reklamie domeny jest X... niesamowicie wkurzająca- zasłania pół strony i nie da się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 05.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 w operzelewy dolny róg jest- opera turboWłączcie nie będzie uruchamiać skryptów reklamowych - będzie tylko znaczek "play" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 18.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam fajer foksa, czy w tym programie da się zrobić to co w operze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 do firefoxa adblock i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 18.02.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jestem zielony w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts