OK 02.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Szanowna Redakcjo, Bardzo proszę o wyjaśnienie, z jakich powodów zablokowano Nitubagę? I gdzie się podział wątek o Arbud Development? Do znikających wątków już się zaczęłam przyzwyczajać, chociaż się z tym nie zgadzam, ale żeby tak ludzi razem z wątkami kasować, to tego chyba jeszcze nie było? Ja rozumiem, że Redakcja w pierwszej kolejności musi dbać o swoje interesy, ale moderowanie wątków poprzez ich usunięcie do niczego dobrego nie prowadzi. O czym zresztą już się wszyscy zdążyli przekonać. Rozumiem, że Nitubaga jest osobą wzbudzającą spore kontrowersje, ale to chyba nie jest powód do całkowitego blokowania jej obecności na forum. W związku z tym proszę o wyjaśnienie, również w jej imieniu, z jakich powodów została zablokowana? Proszę również o jasne określenie, czy firma Arbud Development sj. jest kolejną firmą, której na forum nie można imiennie krytykować? Ponieważ, jak widzę, niektóre można, innych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No właśnie gdzie jest NITUBAGA????? Jak można w ten sposób postępować? Ja myślałam że to forum jest po to aby popierać takie osoby jak Nitubaga i wspirać je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja tez zadam wyjasnienia calej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja też z niecierpliwością czekam na odpowiedź szanownej Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 postawa redakcji jest nieprofesjonalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Proszę również o jasne określenie, czy firma Arbud Development sj. jest kolejną firmą, której na forum nie można imiennie krytykować? Ponieważ, jak widzę, niektóre można, innych nie He he może dlatego że mają w nazwie development Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I ja proszę o zabranie głosu w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja też bym chciała wiedziec czemu skoro forum ma służyć pomocą forumowiczom miedzy innymi poprzez wskazywanie dobrych wykonawców i ostrzeganie przed złymi znikają wątki gdzie ktoś konstruktywnie przedstawia złego wykonawcę nie szkalując tylko podając fakty które ma poparte dokumentacją fotograficzną oraz stosownymi opiniami wydawanymi przez fachowców z danej branży i dlaczego blokowani są foumowicze którzy uczciwie i zgodnie z prawem podają fakty na temat usterek powstałych z winy wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 chciałam tutaj wkleić wątek założony przez Nitubagę, kiedy okazało się, że jej deweloperzy chcieli sprzedać na rynku wtórnym jej dom: http://forum.muratordom.pl/ktos-probuje-sprzedac-moj-dom,t156322.htm zaprasza do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Proszę również o jasne określenie, czy firma Arbud Development sj. jest kolejną firmą, której na forum nie można imiennie krytykować? Ponieważ, jak widzę, niektóre można, innych nie He he może dlatego że mają w nazwie development Myślisz, że jest taka reguła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Proszę również o jasne określenie, czy firma Arbud Development sj. jest kolejną firmą, której na forum nie można imiennie krytykować? Ponieważ, jak widzę, niektóre można, innych nie He he może dlatego że mają w nazwie development Myślisz, że jest taka reguła? wiesz development to taka huczna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Proszę również o jasne określenie, czy firma Arbud Development sj. jest kolejną firmą, której na forum nie można imiennie krytykować? Ponieważ, jak widzę, niektóre można, innych nie He he może dlatego że mają w nazwie development Myślisz, że jest taka reguła? wiesz development to taka huczna nazwa Huczna, szkoda, że nazwa nie wystarczy Zresztą, wszystko jedno Ja po prostu chciałabym poznać zasady i dowiedzieć się o co chodzi? Czy nie można po prostu zmoderować wątku, z odpowiednią adnotacją? Zablokować i poczekać aż odpłynie w niebyt - przynajmniej wszyscy mają możliwość dowiedzieć się, za które grzechy wątek został zamknięty... Miałam rano powiadomienie, ale już się nie dostałam - może faktycznie coś tam za dużo zostało powiedziane, ale może nie? Skąd mam to wiedzieć? Nie mogę tego ocenić sama, nie dano mi takiej szansy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 OK, ten wątek został wykasowany wczoraj wieczorem. A ja byłam chyba ostatnią osobą, która tam się wpisała i nic strasznego tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czego się czepiacie. Pewnie REDAKCJA otrzymała propozycję umieszczenia reklamy od tej firmy, a w zamian – skutek. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że jest inna przyczyna, bo w Redakcji pracują mądrzy ludzie (tak zakładam) i gdyby była inna przyczyna, to pewnie powiadomiłaby zainteresowanych – czyli nas. No chyba, ze wystraszyli się „odpowiedzialności” prawnej – tylko za co? Co do blokowania, to coś istotnego musiało się wydarzyć wczoraj po 15 –stej bo taką godzinę ma ostatni wpis. Ale jakby cuś było, to przeca byśmy wiedzieli, bo podało by to Polskie Radio i TV. Jestem przeciw takim akcjom i wolności słowa na tym forum „bendem” bronić, jak własnego życia – nawet w przypadku osoby przez którą miałem sporo nieprzyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 OK, ten wątek został wykasowany wczoraj wieczorem. A ja byłam chyba ostatnią osobą, która tam się wpisała i nic strasznego tam nie było I właśnie o to chodzi, że było czy nie było, to ja tego nie widziałam Dlatego pytam, za co? Ja rozumiem, że Redakcja w trosce o własne dobro ma prawo moderować forum, że łatwiej usunąć wątek, niż szwendać się po sądach itd. Ale taka forma jest dla mnie nie do przyjęcia. Można przecież wątek zmoderować i zablokować i nie usuwać, bądź usunąć, ale za kilka dni. Możliwości jest mnóstwo. Ale przede wszystkim trzeba dać ludziom szansę na własną ocenę sytuacji Ja mam niesmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czego się czepiacie. Pewnie REDAKCJA otrzymała propozycję umieszczenia reklamy od tej firmy, a w zamian – skutek. :lol Jak rany, nawet nie strasz, że zamiast fugi będzie tu skakał jakiś deweloper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I właśnie o to chodzi, że było czy nie było, to ja tego nie widziałam Dlatego pytam, za co? Ja rozumiem, że Redakcja w trosce o własne dobro ma prawo moderować forum, że łatwiej usunąć wątek, niż szwendać się po sądach itd. Ale taka forma jest dla mnie nie do przyjęcia. Można przecież wątek zmoderować i zablokować i nie usuwać, bądź usunąć, ale za kilka dni. Możliwości jest mnóstwo. Ale przede wszystkim trzeba dać ludziom szansę na własną ocenę sytuacji Ja mam niesmak zauważyłam, że taki system pracy ma Redakcja .... nie oceniam dobry czy zły było wiele watków tak potraktowanych ... ostatnio choćby ten z Vadiolem czy zdjęciowy ze zlotu .... więc dlaczego akurat odnośnie tego tyle krzyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I właśnie o to chodzi, że było czy nie było, to ja tego nie widziałam Dlatego pytam, za co? Ja rozumiem, że Redakcja w trosce o własne dobro ma prawo moderować forum, że łatwiej usunąć wątek, niż szwendać się po sądach itd. Ale taka forma jest dla mnie nie do przyjęcia. Można przecież wątek zmoderować i zablokować i nie usuwać, bądź usunąć, ale za kilka dni. Możliwości jest mnóstwo. Ale przede wszystkim trzeba dać ludziom szansę na własną ocenę sytuacji Ja mam niesmak zauważyłam, że taki system pracy ma Redakcja .... nie oceniam dobry czy zły było wiele watków tak potraktowanych ... ostatnio choćby ten z Vadiolem czy zdjęciowy ze zlotu .... więc dlaczego akurat odnośnie tego tyle krzyku? Daga, o wszystkie skasowane wątki był krzyk i to słuszny. To nie jest metoda. Tym razem wraz z wątkiem usunięto osobę. Posunięto się o krok dalej. Chcę wiedzieć, czy były istotne przyczyny, żeby tak zrobić? Bo sam fakt, że ktoś jest kontrowersyjny i nie ze wszystkimi żyje w zgodzie, to chyba jeszcze nie powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Szanowna Redakcjo, Bardzo proszę o wyjaśnienie, z jakich powodów zablokowano Nitubagę? ale że co? bana dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Szanowna Redakcjo, Bardzo proszę o wyjaśnienie, z jakich powodów zablokowano Nitubagę? ale że co? bana dostała? Blokadę na IP podobno - nie może w ogóle wejść na forum, nawet jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts