Gość coolibeer 05.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie chcę zniżać sie do poziomu nitubagi i oceniać Jej jak Ona mnie oceniła .... oceniam tylko to jej konkretne zachowanie .... i to konkretne zachowanie wzbudziło takie a nie inne emocje które opisałam .... chyba wszystko co chciałam napisać - juz napisałam ... rażą takie słowa... chyba przyszła pora o pewnych osobach na forum zmienić zdanie Jeśli chodzi o rażenia słowami to to co dagulka napisała to jeszcze nic... Wystarczy spojrzeć na teksty odnośnie spotkania czerwcowego w Urzucie oraz aferę zdjęciową po tym spotkaniu. Ja bym zakończył tą dyskusję na przeniesieniu koła wzajemnej adoracji do Torunia... Nitu trochę mi cię szkoda bo ta cała budowa to jedna wielka presja banku i żadnej z tej budowy przyjemności nie ma a do tego spartaczone na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Padło już chyba wystarczająco dużo przykrych słów. Stało się co się stało, każdy ma własne zdanie na ten temat i z powyższej polemiki wynika, że raczej nikt go nie zmieni. Możemy kontynuować pyskówkę, tylko pytanie po co ? Forum "wykonawca doskonały i mniej..." zostało zdjęte ...mam nadzieję ,że wróci i ocali marzenia wielu o własnym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 odebrałam to podobnie jak sSiwy12 pisałam o tym niejednokrotnie wczesniej ...i jak to Nefer ujęła ...nie bedę tłumaczyc po raz dziesiąty nikomu że nie jestem koniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no cóż widzę że jak Redakcja nie zareaguje to ta "walka"między forumowiczami końca mieć nie będzie.... piekny widok ------------------------ forumowicz przeciwko forumowiczowi niech Deweloperzy, Psełdo wykonawcy, Nieuczciwi Fachowcy popatrzą sobie jak to jest..... jak myslicie smutno im że nie możemy się wspólnie dogadać - Nie - śmieją się z nas i drwią z Fenomenu jakim jest a może było to Forum.... Zuzanko, nie każdy ma stalowe nerwy.. ale oczywiście zgadzam sie z Tobą, ten wątek prowadzi do nikąd. do nikąd - to najlepsza opcja, ale obawiam się że to gdzie indziej zaprowadzi.... wychodzę z tego watku, bo szkoda oczu, serce i emocji patrzeć co to się dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są miejsca gdzie warto się zaangazować ale to miejsce do niech nie należy... idę tam gdzie człowiek, człowiekowi podaje rękę a nie ją obcina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji.Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji. Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam Siwy, chłopie, ja Cię uwielbiam, jesteś moim IDOLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji. Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam wyprzedziłeś moją wypowiedź która jest w brzmieniu identyczna całkowicie utozsamiam się ze słowami sSiwego Miłego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji. Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam Siwy, chłopie, ja Cię uwielbiam, jesteś moim IDOLEM ja byłam pierwsza - bo już przed zlotem doszukałam się pozytywu tego wątka - sSiwy kolejny szacunek dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji. Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam Siwy, chłopie, ja Cię uwielbiam, jesteś moim IDOLEM ja go nie znam, ale też lubię Coolibeer, słyszałam o tym co nieco, ale ja sie zazwyczaj do takich spraw nie mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałem sprostować. Moje wpisy i opinie NIE DOTYCZĄ OSOBY tylko sprawy. Jeśli zostały odczytane jako atak na kogoś PERSONALNIE to przepraszam, ale nie miałem takich intencji. Jednocześnie chcę powiedzieć, że ja osobiście lubię wszystkich – co wcale nie znaczy, że muszę się ze wszystkimi zgadzać, ale mimo to, praktycznie ze wszystkimi mogę napić się z przyjemnością – NAPRAWDĘ. Pozdrawiam Siwy, chłopie, ja Cię uwielbiam, jesteś moim IDOLEM ja byłam pierwsza - bo już przed zlotem doszukałam się pozytywu tego wątka - sSiwy kolejny szacunek dla ciebie Jak to leciało ? "ostatni będą pierwszymi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja tylko nie rozumiem, dlaczego do Torunia? Ojciec dyrektor parapetowe organizuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To faktycznie bank Cie ugotował nie miałaś wyboru musiałaś przyjmować co dawal wykonawca podpisywac kolejne transze i jeszcze sie cieszyć. Prawo w tym kraju zawsze mnie dobijało . Wspolczuje dziękuję za współczucie .... choć ja staram się za wszelką cene nie patrzec na to oczami osoby przegranej dobrze napisałeś, że wyboru nie było... bo nie było... wtedy też nie było jeszcze czegoś... MOJEJ WIEDZY... to ŻE mam źle... to CO mam żle pokazywały mi moje dobre dusze właśnie z forum... i moze tu czas napisac... że NEFER to jest zajebista BABKA... ona mnie przez długi czas prowadziła za rękę... przyjeżdżała, mówiła, radziła... przysyłała maile ze zdjęciami z własnego domu bym miała porównanie... ...to co o niej piszesz - Daggulko - bardzo mi się nie podoba... ale jej adwokat nie jest potrzebny... jestem o NIą spokojna... bo nie takie rzeczy ma już za sobą... i nie takie tematy przerabiamy przy kominku w gronie kilku fantastycznych babek... Co do grup... został tu postawiony zarzut, ze są grupy...i to my jesteśmy tą złą grupa... adoracji czy coś... bo się za sobą wstawiamy... ależ oczywiście, ze są grupy... bo i taka jest formuła tego forum... wszystkie jesteśmy z Warszawskiej Grupy Babaskiej... wspieramy się w każdym aspekcie... odwiedzamy się, znamy swoje rodziny, wiemy dokładnie gdzie kto mieszka... gdzie się leczy, kiedy ma urodziny i urlop, ile lat mają dzieci.....spotykamy się co najmniej raz w miesiącu... wpadamy bez zaproszeń... jest tylko uprzedzenie telefonem i najazd hunów... ufamy sobie na tyle, że tak właśnie jest.... z grupą ta sympatykują osoby nie w W-wy, ale które dobrze znają nas... przyjeżdżają do nas... my do nich.. osoby które nie mają w swoich okolicach grup do integracji.. lub mają takie z którymi nie ma chemii że tak powiem... więc wybrały nas i już.. i nie wiem dlaczego masz nam to za złe... po prostu nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A wracając do kwestii napicia się - cholernie boli mnie gardło i zastanawiam się, czy 0.5l na głowę wystarczy aby przeciwdziałać objawom ( zaczerwienione gardło i katar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 I znowu Warszawka sie wywyzsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 BO co bo co ??? Że niby 0.5L ?? Po 0.2L to ja nawet nie poczuje, że coś piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 I znowu Warszawka sie wywyzsza. ocho... nie wywyższa... ja właśnie nei wiem skad taka niechęć... trzymamy się razem bo robimy to samo... budujemy, czy wykoańczamy dom... jak jednej się coś uda... to lecą wszystkie gratulowac, zapić i brać namiar na wykonawce... jak się nie uda.. to pocieszyć, zapić... i nie bac się mówić że ten wykonawca jest beee... tyle. ps. sSiwy looknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 I znowu Warszawka sie wywyzsza. ocho... nie wywyższa... ja właśnie nei wiem skad taka niechęć... trzymamy się razem bo robimy to samo... budujemy, czy wykoańczamy dom... jak jednej się coś uda... to lecą wszystkie gratulowac, zapić i brać namiar na wykonawce... jak się nie uda.. to pocieszyć, zapić... i nie bac się mówić że ten wykonawca jest beee... tyle. ps. sSiwy looknij na priva A jak jedna ma kaca, to dlaczego inne wstaja jak te p... ptaszki i swiezynki udaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A wracając do kwestii napicia się - cholernie boli mnie gardło i zastanawiam się, czy 0.5l na głowę wystarczy aby przeciwdziałać objawom ( zaczerwienione gardło i katar ) mnie zazwyczaj starcza, jeśli pierwszego dnia nie zadziała,powtarzam kuracje przez dwa kolejne dni.....wtedy nie ma bata przechodzi ....tylko łeb napiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to strzemiennego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A jak jedna ma kaca, to dlaczego inne wstaja jak te p... ptaszki i swiezynki udaja? Bo rzygają w nocy jak nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts