Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Reguły Forum

OK

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
mnie zazwyczaj starcza, jeśli pierwszego dnia nie zadziała,powtarzam kuracje przez dwa kolejne dni.....wtedy nie ma bata przechodzi ....tylko łeb napiernicza :lol: :wink:

Aha, czyli trzeba sobie receptę wypisać ( wolne w pracy ) - zawsze powtarzam, że nie wolno lekceważyć ludowej medycyny ....

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I znowu Warszawka sie wywyzsza. :evil: :wink:

ocho... :p

nie wywyższa... ja właśnie nei wiem skad taka niechęć... trzymamy się razem bo robimy to samo... budujemy, czy wykoańczamy dom... jak jednej się coś uda... to lecą wszystkie gratulowac, zapić i brać namiar na wykonawce... jak się nie uda.. to pocieszyć, zapić... i nie bac się mówić że ten wykonawca jest beee...

tyle.

ps. sSiwy looknij na priva :)

A jak jedna ma kaca, to dlaczego inne wstaja jak te p... ptaszki i swiezynki udaja? :lol: :lol: :lol:

aaaa boooo.... ta inna tez dużo wypiła i musiała siku :oops: :oops: ale to już chyba off topic jest :)

mnie zazwyczaj starcza, jeśli pierwszego dnia nie zadziała,powtarzam kuracje przez dwa kolejne dni.....wtedy nie ma bata przechodzi ....tylko łeb napiernicza :lol: :wink:

Aha, czyli trzeba sobie receptę wypisać ( wolne w pracy ) - zawsze powtarzam, że nie wolno lekceważyć ludowej medycyny ....

muszę to zapisać sobie 8)

ja myślę, że jak pokażesz się lekarzowi po trzech dniach leczenia, to Ci L4 bez problemu wypisze :lol: :lol:

z litości

jeszcze jedno..

ja jestem bardzo spokojny i cierpliwy człowiek, obserwuję od początku ten wątek i nie zabierałam długo głosu, ale teraz to mnie normlanie juz nerwy noszą... :evil:

Ano, watek sam w sobie nie jest zly, a nawet byl potrzebny.

To wlasnie nerwy tutaj sa zle, bo przez nerwy zostaly wypowiedziane slowa w stosunku do Nitubagi, ale takze i Daggulki, ktore nie powinny byly wpasc.

Rozmawiac mozna zawsze, mozna miec takze inne zdanie, tyle, ze nie powinno sie nikogo obrazac.

A teraz ide zjesc czekolade aby sobie nastroj poprawic. :D

mała refleksja

chciałbym tu zauważyć, jak ładnie flekujecie MR i wypowiadającym się tam osobom wytykacie, że ledwo co konto założyły i już w dupę włażą i że to jakiś taki nędzny PR

założenie przez nitubagę, jako klient AD nowego tematu, niezależnie od tego jak to technicznie zrobiła (czyli tu skasowała, tu założyła itp)

pokazuje, że ktoś nowy (przypominam, że zarzucacie to innym) założył temat i jedzie po firmie (dla mnie to samo, flekowanie czy włażenie w dupę)

tak samo odnoszę się do jednego i drugiego, nie wierzę we wszystko co tam jest napisane, vide jakiś tam temat, gdzie okazało się, że laska pisze nie o swojej chałupie wytykając błędy wykonawcy,

nigdy nowy nie jest wiarygodny, co sami podkreślacie i ja też się z tym zgadzam

niemniej ktoś nowy (lub po raz pierwszy trafiający na nazwę firmy) nie będzie wiedział, że to drugi nick osoby będącej dłużej na forum, zapewne na tym forum poważanej,

nie, nie znalem problemów nitubagi, nie, nie interesowały mnie, ani na nie nigdy nie trafiłem, do działu o wykonawcach nie zaglądam, nie neguję partactwa wykonawcy, jest ono duże, ale chyba moje zdanie najmniej się tu liczy

czytając post klienta AD, niewiele można się tak naprawdę dowiedzieć; in plus - foty, in minus - w zasadzie tylko gorzkie żale i manipulacja pod google,

jak również niepotrzebne podniecanie się sprawami błahymi, kosztem kilku poważnych

niestety, aby publicznie kogoś oczerniać, samemu trzeba być uczciwym i nie posuwać się do takich chwytów, które moim zdaniem przynoszą więcej szkód niż pożytku

i może nie doczytałem :-? , ale co było powodem takiego działania?

bo tylko wiem, że Redakcja zablokowała klienta AD, po części słusznie

ps

to wyżej jest to moje zdanie, nikt nie musi się z nim zgadzać, bądź negować, nie pod zaopiniowanie je tu przedstawiłem

Roznica jest taka, ze Redakcja zablokowala Nitubage, a MR i spolke nie. :roll: Dlaczego? :roll:

Nie jest to prawdą. N dostała rykoszetem i nie było to zamierzone.

Nikt nie chciał Jej blokować.

Może warto wreszcie zapoznać się jak to rzeczywiście było zamiast pisanie w kółko tego samego, bez rozeznania tematu.

Będę bardzo złośliwy, a może zależy Ci na podsycaniu atmosfery, bo już się uspokoiła? :roll:

Ewcia mam nadzieję, ze wybaczysz, że tu cytuję.

Z dziennika Ew-ki:

Trzy sita prawdy

Do pewnego mędrca przychodzi rozemocjonowany człowiek.

-Mistrzu ,wiesz co najlepszego zrobił twój przyjaciel ?muszę ci zraz opowiedzieć !

-Chwileczkę -przerywa mu mędrzec - Czy przecedziłeś to co chcesz mi powiedzieć przez trzy sita ?

-Trzy sita ? -pyta zdumiony człowiek

-Tak mój drogi, trzy sita . Pozwól ,że to co masz mi do powiedzenia przejdzie przez trzy sita .

Pierwszym sitem jest PRAWDA .Sprawdziłeś ,ze to co chcesz powiedzieć jest prawdą ?

-No ...nie , słyszałem jak ktoś opowiadał i...

-Otóż to ! Ale na pewno przecedziłeś to przez drugie sito ,sito DOBRA .Czy to ,co chcesz powiedzieć ,a nie polega na prawdzie -ma przynajmniej służyć czyjemuś dobru?

Rozmówca zaprzeczył :

-nie ,wrecz przeciwnie ...

-Aha , zatem weźmy trzecie sito i zapytajmy czy to co nie jest prawdziewe ani dobre jest KONIECZNE ?

-No ,niezupełnie .....

-Zatem -uśmiechnął sie mędrzec - zanim zechcesz opowiedzieć o czymś co nie jest ani prawdziwe ,ani dobre ,ani konieczne ,zapomnij o tym i nie obciązaj tym ani mnie ani innych .

znowu błędny target pytania

a nick brzmi mebel rust

czyli nie do końca jakbyś chciała

po drugie - jak firma chce się bronić przed zarzutami, to czemu jej tego zabronić?

nakasztanić tak, ale poprosić o posprzątanie tego co nakasztanił już nie?

a tacy tu obrońcy są, bezkompromisowi, hę :-?

Ewcia mam nadzieję, ze wybaczysz, że tu cytuję.

Z dziennika Ew-ki:

Trzy sita prawdy

Do pewnego mędrca przychodzi rozemocjonowany człowiek.

-Mistrzu ,wiesz co najlepszego zrobił twój przyjaciel ?muszę ci zraz opowiedzieć !

-Chwileczkę -przerywa mu mędrzec - Czy przecedziłeś to co chcesz mi powiedzieć przez trzy sita ?

-Trzy sita ? -pyta zdumiony człowiek

-Tak mój drogi, trzy sita . Pozwól ,że to co masz mi do powiedzenia przejdzie przez trzy sita .

Pierwszym sitem jest PRAWDA .Sprawdziłeś ,ze to co chcesz powiedzieć jest prawdą ?

-No ...nie , słyszałem jak ktoś opowiadał i...

-Otóż to ! Ale na pewno przecedziłeś to przez drugie sito ,sito DOBRA .Czy to ,co chcesz powiedzieć ,a nie polega na prawdzie -ma przynajmniej służyć czyjemuś dobru?

Rozmówca zaprzeczył :

-nie ,wrecz przeciwnie ...

-Aha , zatem weźmy trzecie sito i zapytajmy czy to co nie jest prawdziewe ani dobre jest KONIECZNE ?

-No ,niezupełnie .....

-Zatem -uśmiechnął sie mędrzec - zanim zechcesz opowiedzieć o czymś co nie jest ani prawdziwe ,ani dobre ,ani konieczne ,zapomnij o tym i nie obciązaj tym ani mnie ani innych .

:p :p :p :p

znowu błędny target pytania

a nick brzmi mebel rust

czyli nie do końca jakbyś chciała

po drugie - jak firma chce się bronić przed zarzutami, to czemu jej tego zabronić?

nakasztanić tak, ale poprosić o posprzątanie tego co nakasztanił już nie?

a tacy tu obrońcy są, bezkompromisowi, hę :-?

Nie pytam Ciebie, pytam Redakcji, ewentualnie osob bardziej zorientowanych w zasadach tu panujacych.

Mnie akurat MR nie przeszkadza, bo bronia sie tak, ze pozal sie Boze. Ale skoro mowimy o regulach, to od regul jest regulamin, a regulamin od przestrzegania. Byc moze zapis o niekomercyjnym nicku jest niezyciowy i nalezaloby go zmienic / usunac? Dobrze by bylo, aby faktycznie ta sprawa stala sie zaczatkiem powaznej dyskusji o regulach, w ktorej rowniez jako wazny element forum powinnismy miec glos?

temat wątka brzmi : Reguły Forum

ale to tylko kilka liter tworzące owy napis bo posty/dyskusja bynajmniej maja niewile a mozna sie pokusić o stwierdzenie że Nic wspólnego z Regułami, więc może dajmy sobie - szanowne grono forumowe - spokój, uciszmy ten watek brakiem agrsji, przejawów emocji i tworzenia większej bariery niż ta która już powstała miedzy nami...

to tyle co chciałam powiedzieć w moim ostatnim poście tego wątka :roll: