Żelka 05.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 temat wątka brzmi : Reguły Forum [\quote] Potrzebna czasami taka szklanka wody. To ja tez, dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chyba właśnie dyskusja o regułach trwa bo o zablokowaniu klient AD o chęci zablokowania mebel RUST i "spółki" o waleniu w kogokolwiek (lub włażeniu w du.pę) bez dania szansy na wypowiedź drugiej stronie o bezkrytycznym spojrzeniu na działanie forumowiczów i Redakcji o podziałach też, uważasz, że takich nie ma, nie stało się to regułą to wszystko to jest dyskusja o regułach, ba takie tu panują, no chyba, że Ci chodzi o zapisane reguły, bądź utworzenie takich jeżeli o te ostatnie, to ja sp... na drugi koniec, prędzej sobie łapy poobcinam, niż cokolwiek napiszę, gały wydłubię niż cokolwiek przeczytam yyk chyba w odwrotnej kolejności, bo jak chcesz dobrze, to wiadomo, samemu trza moja agresja=0 moje emocje=0 a niezgadzanie się z postawą osoby, dzięki której ten wątek powstał nie jest z moim opowiedzeniem się za którąś ze stron, nie ja podziały kreuję ps właśnie się z Tobą nie zgodziłem, ale przez myśl mi nie przeszło, że Cię nie lubię, to dwie skrajnie różne dla mnie postawy i mogę nie zgadzać się z Tobą w wielu innych tematach, wcale nie wymagam, abyś myślała jak ja i zgadzała się ze mną we wszystkim, a wtedy Cię polubię i będziesz w mojej bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 temat wątka brzmi : Reguły Forum [\quote] Potrzebna czasami taka szklanka wody. To ja tez, dziekuje i pozdrawiam. chyba się ściągnełyśmy myslami ja też Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chyba właśnie dyskusja o regułach trwa bo mamy inne wobrażenie/zdanie/pogląd o Dyskusji i sposobie jej przeprowadzania, więc ja już nie zabiorę głosu w tej "Dyskusji" która szkodzi forumowskiemu społeczeństwu - ale to oczywiście moje osobiste zdanie, każdy ma parawo wyrażać swoje, czego dowodem są posty, ale czy one wnoszą cokolwiek pozytywnego w wątek...może też nie mnie to oceniać... tak czy inaczej Rozczarowanie wciąz we mnie tkwi.... ale też każdy z Nas bedzie miał inne stany emocjonlane związane z tym co tu się pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wiesz, ja jestem pros/ty/ak chłop w piekarni twardym trza być, nie mientkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wiesz, ja jestem pros/ty/ak chłop w piekarni twardym trza być, nie mientkim ani ty prostak, ani twardy ale to znowu moje osobiste odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 niedobrze muszę potrenować groźne łypanie jak Zbój Madej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 niedobrze muszę potrenować groźne łypanie jak Zbój Madej hihi, może ktoś się nabierze - ale ja już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zuzanko – Śliczna i Wrażliwa Istoto - ja wiem, że Ty chcesz aby na świecie panował pokój i wszyscy się kochali. Z tym światem i pokojem to może i nie wychodzi, ale tu na FM wszyscy się kochają. Toć, tutejsza wymiana nieuprzejmości to prawdziwy Wersal. Forumowicze plotą jedno, a czynią dobro, zawsze i każdemu kto znajduje się w potrzebie. Nic tego nie przekreśli. Takie są fakty. Tak więc więcej optymizmu w tej sprawie. Gwarantuję, że na najbliższym spotkaniu FM takich podziałów nie będzie. Jak weźmie w nim udział Barbossa, to na 1000%, już On postara się o pełną integrację, a jak dodasz do tego Dagę (a nawet 2), to sukces murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ani ty prostak, ani twardy ale to znowu moje osobiste odczucie To jakaś insynuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ani ty prostak, ani twardy ale to znowu moje osobiste odczucie To jakaś insynuacja? wiesz ja tylko miękkość/wrażliwość serca w nim odkryłam a na inne narządy nie patrzę, może dlatego że ja taka skromna jestem, a może dlatego że one nie tak ciekawe jak to co bije w nas i zycie podtrzymuje no to mnie teraz Barbossa znienawidzi za to co napisałam a co do ludzkości i świata to ja już tak mam....uleczyć...pomóc nawet tam gdzie nikt tego nie chce a może właśnie tym bardziej tam... z naturą nie wygram.....taka już jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chorera no zrzucili Ci na bary odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chorera no zrzucili Ci na bary odpowiedzialność bary ma spoko, dadzą radę nie jednemu ciężarowi a do tego chrakterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chorera no zrzucili Ci na bary odpowiedzialność bary ma spoko, dadzą radę nie jednemu ciężarowi a do tego chrakterek to też wiadomo komu zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.11.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No to słowo się rzekło ……… Niniejszym i oficjalnie proszę o przywrócenie zabranego bezprawnie tytułu Barbossy. Bezprawnie, bo tytuł został nadany z „namaszczenia” forumowiczów. Bezprawnie, bo jeśli za rzekome obrażenie innego forumowicza, a to ponoć nie „przystoi” doradcy, to druga strona takiej motywacji jest taka, że każdego forumowicza, który obrazi „najlepszego doradcę”, będzie trzeba czasowo „bananowa” albo i na stałe. Bo tytuł do czegoś zobowiązuje – w tym do szacunku do niego ze strony innych forumowiczów. Bezprawne, bo tytuł nadany został za wiedzę i chęć dzielenia się nią, a nie za „grzeczność” – na pewno już nie w przypadku Barbossy. Pokrętne, ale dokładnie tak samo jak „uzasadnienie” Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ok,czyli tutaj - przenoszę , co by zostało dostrzeżone (...) powtórze to co mówiłam całkiem niedawno w sprawie zabrania tytułu jednej z forumowiczek : Redakcjo, Redakcja tylko wciska enter - tytuły są od nas za coś, tak nie można Tytuł "najlepszego" to nie tytuł najmilszego forumowicza, poglady, wyznanie, rasa...itd, nie umniejszają fachowości i rzetelności rad Najlepszego Doradcy. Jakby tak trochę nie ta droga Redakcjo dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No to słowo się rzekło ……… Niniejszym i oficjalnie proszę o przywrócenie zabranego bezprawnie tytułu Barbossy. Bezprawnie, bo tytuł został nadany z „namaszczenia” forumowiczów. Bezprawnie, bo jeśli za rzekome obrażenie innego forumowicza, a to ponoć nie „przystoi” doradcy, to druga strona takiej motywacji jest taka, że każdego forumowicza, który obrazi „najlepszego doradcę”, będzie trzeba czasowo „bananowa” albo i na stałe. Bo tytuł do czegoś zobowiązuje – w tym do szacunku do niego ze strony innych forumowiczów. Bezprawne, bo tytuł nadany został za wiedzę i chęć dzielenia się nią, a nie za „grzeczność” – na pewno już nie w przypadku Barbossy. Pokrętne, ale dokładnie tak samo jak „uzasadnienie” Redakcji. się podpisuję .... tym bardziej, ze jak już podkreślałam ... Barbossa dostał tytuł pomimo tego że ma niewyparzoną buzie i pisze dosadnie co myśli nie owijając ... Proszę po raz wtóry o przywrócenie tytułu Barbossie .... i bede upierdliwie prosic na każdym wewontku do upadłego ... aż tytuł zostanie mu zwrócony , bo to my go Barbossie nadaliśmy ....a z tego co sobie przypominam - my nie prosiliśmy o odbieranie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Tak odnośnie reguł mi się nasunęło ...... zanim nastąpi jakaś kolejna awanturka może fajnie byłoby zasygnalizować Redakcji jedną sprawę: chodzi o kasowane wątki ....skoro w googlach można i tak je pooglądać jako "kopie" po kilku godzinach od skasowania , to może Redakcja mogłaby oszczędzić nam tych dwóch kliknięć i stworzyć jakiś dział , bądź po prostu zostawiać wątki tylko "wyczyszczone" z hardcorowych wypowiedzi wzbogacone o komentarz Redakcji za co dany delikwent dostał bana , tudzież naganę , upomnienie lub zabór tytułu .... to się tak ładnie nazywa : szacunek do pozostałych zainteresowanych tematem którzy przegapili najbardziej gorącą część wątku a na drugi dzień jest pozamiatane , znikają zbanowani ludzie , znikają tytuły, i nikt nie wie o co kaman ....jesteśmy społecznością więc sytuacje takie dotyczą nas wszystkich .... dlatego prosze o rozważenie mojej prośby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ok,czyli tutaj - przenoszę , co by zostało dostrzeżone (...) powtórze to co mówiłam całkiem niedawno w sprawie zabrania tytułu jednej z forumowiczek : Redakcjo, Redakcja tylko wciska enter - tytuły są od nas za coś, tak nie można Tytuł "najlepszego" to nie tytuł najmilszego forumowicza, poglady, wyznanie, rasa...itd, nie umniejszają fachowości i rzetelności rad Najlepszego Doradcy. Jakby tak trochę nie ta droga Redakcjo dziękuję za uwagę. Wszystko sie zgadza. Jak to jest, ze house moze psuc krew bezkarnie pod setkami nickow, Meble RUST moga sie reklamowac ile chca i miec nieregulaminowego nicka, a za jedna pyskowke, zreszta opacznie zrozumiana przez Redakcje ktos zostaje "ukarany" odebraniem tytulu? Cos tu jest niehalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts