Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Reguły Forum

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyznaj się za co Ci banana trzasnęli?

szczerze wątpię , żeby po powrocie z banicji (jesli takowy nastąpi w ogóle) Redakcja chciała tytułować Lumpa .... ale - ostatnio wiele mnie zadziwia na forum , więc nie przesądzam ....

Mogę sie przyznać tylko muszę wiedzieć do czego.... :lol:

i nawet nie wiem jak to nazwać , bo żadnego wytłumaczenia czy uprzedzenia nie było ...wiem tyle że po raz n-ty koleś pobiegł na skargę (to co już CI opisywałam na priv),a że ja nie biegam na skargi miał ułatwione pole do działania ....

A może gdzieś jest to wszystko opisane co i jak system kar i nagród ? jakiś link podrzucisz ?

A i jeszcze jedno założyłam ankietę odnośnie przedstawicieli i ich roli na forum (w sondażach ), rzućcie okiem ,bo na tym etapie jestem przy płycie fundamentowej - do reszty bardzo daleka droga i nie po to tu bywam , by się z samymi przedstawicielami użerać (jeszcze zdrowie do cna stracę :lol:)

i jeszcze czasami to forum ledwo ledwo wchodzi i też nie wiem czemu ?

...Ale może coś ma wspólnego z regułami forum ,bo z powodu profesjonalnych naganiaczy już nie raz i nie dwa miałam kłopoty . Gdyby więc było tak jak próbuję z tą ankietą - kto co i w jakim temacie ekspertem jest (z możliwością zadawania pytań) , nie byłoby takich sytuacji jak w pewnym wątku tudzież pisania na 2 ręce (oczywiście nie mojego) i wielu innych ....kombinacji ze strony sprzedających ....ukrywających się pod płaszczykiem koleżeństwa .

Przyłączam się do podziękowań za Lumpa :)

Czy już wszyscy obecni? :roll:

A przy okazji:

Tak odnośnie reguł mi się nasunęło ......

zanim nastąpi jakaś kolejna awanturka może fajnie byłoby zasygnalizować Redakcji jedną sprawę:

chodzi o kasowane wątki ....

skoro w googlach można i tak je pooglądać jako "kopie" po kilku godzinach od skasowania , to może Redakcja mogłaby oszczędzić nam tych dwóch kliknięć i stworzyć jakiś dział , bądź po prostu zostawiać wątki tylko "wyczyszczone" z hardcorowych wypowiedzi wzbogacone o komentarz Redakcji za co dany delikwent dostał bana , tudzież naganę , upomnienie lub zabór tytułu ....

to się tak ładnie nazywa : szacunek do pozostałych zainteresowanych tematem którzy przegapili najbardziej gorącą część wątku a na drugi dzień jest pozamiatane , znikają zbanowani ludzie , znikają tytuły, i nikt nie wie o co kaman ....

jesteśmy społecznością więc sytuacje takie dotyczą nas wszystkich .... dlatego prosze o rozważenie mojej prośby ....

Podpisuję się czterema łapkami.

Jakem małpa :lol:

ożesz .... OK ... już raz się wywinęłaś ... teraz nie wiem czy Ci sie uda ... :D

a co do reguł za którymi obie jesteśmy "za" .... nie wiem co by się musiało stać - coby się zmieniło ... Redakcja się określiła ... :roll:

Wiem, czytałam, ale ja uparta jestem jestem i odmowy nie przyjmuję :wink:

ja bardzo podobnie .... i też krzyczeć jeszcze nie przestałam i ostatniego słowa nie powiedziałam ... :wink: :D

Myślę, że trzeba poczekać :roll:

ja bardzo podobnie .... i też krzyczeć jeszcze nie przestałam i ostatniego słowa nie powiedziałam ... :wink: :D

do następnej afery ... :wink: :lol:

do następnej afery ... :wink: :lol:

tak mniej więcej...

ja krzyczeń nie bedę...jedynie prosić do znudzenia, do porzygania...

Trudno trzymać się czegoś co wirtualne jest, lub czego wcale nie ma ....tak z forumowymi zasadami jest

a za Lumpa dziękuję :D

cześć Wisienka :wink:

• 2 months później...
wiecie co?

napisałam kilka slów od siebie ,ale skasowałam, bo Olga i inne osoby napisały to o co mi chodzi......

dodam tylko to: prosze o przywrócenie Nitubagi na forum!!!!!!!

Zgubiłam się nie umiem sie poruszać na tym forum Pomóżcie mi proszę :-)gdzie mogę przeczytać jak działa forum i gdzie sie tego nauczyc Ja juz tak błądze od roku !!jedynie czytam co wy wszyscy piszecie a chciałabym rozmawiac wymieniac poglady załozyc dziennik budowy .Mam wam tyle do powiedzenia ,tylko jak mam to zrobic kiedy nigdzie nie ma instrukcji obsługi tego forum !!!!czy ktoś mi pomoze????