aka z Ina 02.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to gdybym ja lub mój mąż teraz z tego samego kompa logowali sie pod innymi nickami to byłoby to przestępstwo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dziękuję za Nitubagę A jakie będą zmiany w dziale "Wykonawca doskonały i ...mniej" ? Nie będzie można podawać nazw partaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" ciesze się a na reszcie się nie znam bynajmiej ja z tego działu korzystałam, coby nie wtopić budujac się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dziękuję Redakcji za zdjęcie blokady a co do działu - ileż on marzeń ocalił od zniszczenia...... ja po moim wpisie dostałam kilka wiadomości ze dzięki niemu - firma E.-L. nie zostanie wykonawcą na innych budowach. Kilka rodzin ocalonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dziękuję za zdjęcie blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" myslalam ze ta sprawa byla konsultowana z prawnikiem przed zablokowaniem konta Nitubadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej" Dziękujemy bardzo. Mam nadzieję że mimo wszystko będziemożna ujawniać fuszerki partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I ja również się przyłączam do podziękowań dla Redakcji Dziękuję nawet podwójnie I absolutnie się zgadzam, że jest konieczność uporządkowania działu "Wykonawca doskonały... i [...]", bo jest to dział niezbędny, ale faktycznie stwarza pole do nadużyć Mi jest naprawdę wszystko jedno, który z nicków został przywrócony - najważniejsze, że przywrócono możliwość wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja wprawdzie późno, ale cieszę się, że Nitubaga ma nadal możliwość bytnosci na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja jeszcze muszę słówko do Siwego - chłopaku,- masz klasę,serio mocno mi zaimponowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I ja również się przyłączam do podziękowań dla Redakcji Dziękuję nawet podwójnie I absolutnie się zgadzam, że jest konieczność uporządkowania działu "Wykonawca doskonały... i [...]", bo jest to dział niezbędny, ale faktycznie stwarza pole do nadużyć Mi jest naprawdę wszystko jedno, który z nicków został przywrócony - najważniejsze, że przywrócono możliwość wypowiedzi. podpisuje się. co do Redakcji to jestem w stanie zrozumieć jej drastyczną reakcję. wyobraźmy sobie że loguje się jakiś nikomu nieznany golo jako 'klient Okien Spokółka' i z marszu w pierwszym poście opisuje jakie to oszusty i partacze (używając oczywiście 'faktów' a nie określeń) i wklejając 'jakieś' zdjęcia. podejrzane nie? kto jest w stanie zweryfikować czy to faktycznie klient i czy 'fakty' są faktami? zobaczmy jak się zachowujemy jak nagle w jakimś wątku pojawia się nowy forumowicz i pisze polecam firmę Spokółka jakaż ona cudowna bo zrobiła wszystko na czas najwyzszej jakości i za darmo etc. Każdy od razy pisze: ale reklama. i to malo wyrafinowana. przecież nietrudno pomyśleć podobnym schematem w sytuacji na odwrót. zwłaszcza jak się odpowiada za treści. nasze postrzeganie całej sprawy jest podbarwione tym że znamy tego nieznanego klienta i wiemy że to prawda Nituś dostała tytuł o którym wspominał Ponury właśnie za to że walczy wszelkimi możliwymi dostępnymi sposobami. A to co zrobiła nie było nielegalne tylko nastawione na wysoką skuteczność. podejrzewam że to właśnie wysokie googlowanie wywaliło wątek w kosmos. a dział 'wykonawca...' to ciężki orzech. może dać możliwość tylko osobom prowadzącym dziennik albo mającym ileśtam wpisów? to na pewno byłoby trudniejsze choć oczywiście nie gwarantujące prawdziwości słów. pozdrawiam wszystkich NITUŚ - jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dołaczam swoją skromną osobę do grona osób które dziękują Redakcji za słuszność decyzji i równie jak Malka wyrażam swój ogromny szacunek dla sSiwego - dżentelmeńska klasa na FM Cieszę się że doszliście do pozytywnego załatwienia tej kontrowersyjnej sytuacji, szkoda że musiało dojść do takowej aby redakcja mogła zobaczyć braki prawne w rubryce "Wykonawca doskonały...." ale cóż lepiej późno niz wcale....wszczyscy wyciagnijmy z tego wnioski człowiek uczy się na błędach - i beszczelnością z mojej strony bedzie - lepiej na cudzych niz na własnych Nitubaga - tobie składam wyrazy wspólczucia że musiałaś przez to przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dowiedziałam się od Nitubagi, że nadal nie może się zalogować na forum . Co prawda ma zdjętą blokadę IP, ale jako Nitubaga nie może wejść na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Redakcjo - czekamy na wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Niech zaałoży nowy login nitubaga 1952 - zgodnie z rokiem urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bardzo mnie cieszy że Redakcja zdjęła Nitusi blokadę i może następnym razem zamiast blokować od razu autora postu zawiesić wątek i wezwać autora aby uwiarygodnił swoje twierdzenia i można tak robić w wątku Wykonawca i każdym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Niech zaałoży nowy login nitubaga 1952 - zgodnie z rokiem urodzenia Noooo, za to Ci raczej nie podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts