Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Reguły Forum

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdjęliśmy blokadę IP nicków pod którymi pisze nitubaga. Całą tę sprawę konsultujemy z prawnikami. Naszym zdaniem trzeba będzie zmienić formułę działu "Wykonawca doskonały i... mniej"

ciesze się :D

a na reszcie się nie znam :roll: bynajmiej ja z tego działu korzystałam, coby nie wtopić budujac się :-?

Dziękuję Redakcji za zdjęcie blokady :D

a co do działu - ileż on marzeń ocalił od zniszczenia......

ja po moim wpisie dostałam kilka wiadomości ze dzięki niemu - firma E.-L. nie zostanie wykonawcą na innych budowach.

Kilka rodzin ocalonych.

I ja również się przyłączam do podziękowań dla Redakcji :D

Dziękuję nawet podwójnie :D

I absolutnie się zgadzam, że jest konieczność uporządkowania działu "Wykonawca doskonały... i [...]", bo jest to dział niezbędny, ale faktycznie stwarza pole do nadużyć :roll:

Mi jest naprawdę wszystko jedno, który z nicków został przywrócony - najważniejsze, że przywrócono możliwość wypowiedzi.

I ja również się przyłączam do podziękowań dla Redakcji :D

Dziękuję nawet podwójnie :D

I absolutnie się zgadzam, że jest konieczność uporządkowania działu "Wykonawca doskonały... i [...]", bo jest to dział niezbędny, ale faktycznie stwarza pole do nadużyć :roll:

Mi jest naprawdę wszystko jedno, który z nicków został przywrócony - najważniejsze, że przywrócono możliwość wypowiedzi.

podpisuje się.

co do Redakcji to jestem w stanie zrozumieć jej drastyczną reakcję. wyobraźmy sobie że loguje się jakiś nikomu nieznany golo jako 'klient Okien Spokółka' ;) i z marszu w pierwszym poście opisuje jakie to oszusty i partacze (używając oczywiście 'faktów' a nie określeń) i wklejając 'jakieś' zdjęcia. podejrzane nie? kto jest w stanie zweryfikować czy to faktycznie klient i czy 'fakty' są faktami?

zobaczmy jak się zachowujemy jak nagle w jakimś wątku pojawia się nowy forumowicz i pisze polecam firmę Spokółka jakaż ona cudowna bo zrobiła wszystko na czas najwyzszej jakości i za darmo etc. Każdy od razy pisze: ale reklama. i to malo wyrafinowana.

przecież nietrudno pomyśleć podobnym schematem w sytuacji na odwrót. zwłaszcza jak się odpowiada za treści.

nasze postrzeganie całej sprawy jest podbarwione tym że znamy tego nieznanego klienta i wiemy że to prawda :)

Nituś dostała tytuł o którym wspominał Ponury właśnie za to że walczy wszelkimi możliwymi dostępnymi sposobami. A to co zrobiła nie było nielegalne tylko nastawione na wysoką skuteczność. podejrzewam że to właśnie wysokie googlowanie wywaliło wątek w kosmos.

a dział 'wykonawca...' to ciężki orzech. może dać możliwość tylko osobom prowadzącym dziennik albo mającym ileśtam wpisów? to na pewno byłoby trudniejsze choć oczywiście nie gwarantujące prawdziwości słów.

pozdrawiam wszystkich

NITUŚ - jestem z Tobą

Dołaczam swoją skromną osobę do grona osób które dziękują Redakcji za słuszność decyzji :D :D

i równie jak Malka wyrażam swój ogromny szacunek dla sSiwego - dżentelmeńska klasa na FM

Cieszę się że doszliście do pozytywnego załatwienia tej kontrowersyjnej sytuacji, szkoda że musiało dojść do takowej aby redakcja mogła zobaczyć braki prawne w rubryce "Wykonawca doskonały...."

ale cóż lepiej późno niz wcale....wszczyscy wyciagnijmy z tego wnioski

człowiek uczy się na błędach - i beszczelnością z mojej strony bedzie - lepiej na cudzych niz na własnych :roll:

Nitubaga - tobie składam wyrazy wspólczucia że musiałaś przez to przejść